| Starfiree a întrebat:

Buna imi fac in vara buletinu si nu stiu cum sa ma imbrac. ajutati-ma va rog.sunt fata:p

Răspuns Câştigător
| narcisalove a răspuns:

Depinde de stilul tau trendy casual basic...retro marog dar ai putea sa te imbraci intr-o rochita draguta care iti place tie si o pereche de sandale asortate/ sau balerini si aigrija ca inainte sa faci poza sa te stergi putin cu un servetel uscat deoarece find vara iti este cald si nu vrem sa vedem na ca asta mai ales fiind fete big grin sper ca te-am ajutat :* fundita?

| marry95 a răspuns (pentru narcisalove):

Da, asa spun si eu...nu cumva sa iti fie murdari balerinii sau sandalele laughing De cand ti se vad balerinii in buletin?

| narcisalove a răspuns (pentru marry95):

Ha ha foarte amuzant dar nu era vorba de balerini ci de fața pentru ca vara transpiri

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alooo...buletinul înseamnă că-ţi pozează mecla nu că te duci să faci parada modei...nu apari în poză decât cu faţa!

| awspam a răspuns:

Eu la poza pentru buletin am alergat mort de beat dintr un bar de la ziua unui prieten deschis la camasa ca cineva imi tinea randul la buletine si am ajuns pe langa o fantana unde am udat parul sa il asez ca eram in cap si cu sampanie si toate alea am ajuns acolo aranjat si am facut poza laughing si a iesit ok

| marry95 a răspuns (pentru awspam):

laughing mi-ar placea sa vad si eu aceasta poza. esti tare laughing

| Lisa01 a răspuns:

Cat mai simplu. O bluzita normala pelanga gat si nu merge acolo machiata strident sau asa mai departe.Bafta

| marry95 a răspuns:

O camasa draguta sau ceva care sa arate bine la gat pentru ca in buletin nu o sa se vada cum esti imbracata. Nu iti faci poze de promotie sau mai stiu eu ce poze...iti faci buletinul.

| Adeniy a răspuns:

Pai cand faci buletinul, ti se vede doar fata aproape. Deci i-ati ceva camasa....vezi tu.

| MikeyMinnieMouse a răspuns:

Depinde de stilul tau happy Orice ar fi nu iti prinde parul!

| Meresescu_Raluca_1993 a răspuns:

Imbraca-te simplu... o camase, pantaloni, sandale! sa nu fi prea stridenta!

| Ionita_Andreea_1998 a răspuns:

Nu iti prinde parul, lasa.l pe umeri ( daca il ai lung ) si in niciun caz cu decolteu pentru ca o sa ti se vada doar pielea si o sa pari desbracata, incearca sa pui ceva care sa-ti acopere putin partea din fata, asta nu inseamna sa-ti pui ceva pe gat (ps. eu am ascultat ce mi.au zis ai mei si am iesit perfect in buletin )