Eu îți înțeleg frustrările și neajunsurile,dar oare chiar îți rezolva problemele aceste operații estetice?
Ascunzându-te in spatele unui chip frumos, nu înseamnă că există și un suflet frumos acolo.
N-o zic cu răutate, ci incerc sa te fac sa înțelegi că viața e mai mult decât un corp frumos și cont plin de bani.
Până nu vei înțelege a aceste lucruri, din păcate, nu vei ajunge la femeile pe care ți le dorești...crede-ma
Frumos raspuns, doar ca uite si eu imi doresc ceva asemanator, eu cred ca sunt destul de impacat cu ce vreau sa schimb, doar ca eu vad corpul ca pe cartea ta de vizita, o imagine buna atrage alti oameni, dupa vine caracterul si energia ta asa suntem facuti sau programati de societate si cred ca e normal, corpul unei persoane spune ceva despre el, eu spre exemplu am ginecomastie mare, pentru ca am fost gras cand eram mic si acum orice as face tot se depune grasime destul de multa pe pectorali, chiar daca nu mai sunt gras, uneori nu e vorba doar de a fi impacat cu tine cred, eu cel putin sunt tanar si am niste tinte si cred ca daca elimin problema asta voi avea un randament mai bun in viata, chiar daca este un lucru mic.
Te înțeleg și na,ai dreptate.
Însă fizicul nu e totul, pentru că degeaba arăți bine daca energia ta, vibe-ul tau e de narcisist și emfatic.
Cat despre ginecomastia de care suferi tu, ok, e situație inestetica, de ce sa mint, însă nu trebuie sa te focalizezi doar pe chestia asta pentru că se rezolva cumva, dar daca nu lucrezi cu tine sa fii o persoana buna, poți să fii 1000/10, că tot nefericit rămâi.
Cunosc multi tipi care se ard in figuri de cat de frumoși sunt ei și tot ei sunt cei cu cele mai multe frustrări.
Un ambalaj frumos nu garantează neapărat și succesul.
De aceea,eu cred că da, aspectul contează,dar eu unul nu cred că ești hidos sau ceva doar pentru că ai ginecomastie, iar o fata care te apreciază pentru ce ești, crede-ma, te apreciază cu sau fara ginecomastie.
Eu am ajuns sa cunosc acea fata, deci ce îți zic nu sunt exagerări.
Bună, eu nu îți pot recomanda neapărat o clinică doar doi medici: DR. Levy | DR.Constantin Stan
anonim_4396 întreabă: