| Julian1D a întrebat:

Imi puteti da niste sfaturi cum pot deveni popular pe facebook, adica sa primesc mai multe like-uri...? (nu doresc un raspuns ca "cersete like-uri ")
multumesc big grin
dau funda

10 răspunsuri:
| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Incearca sa iti faci reclama pe alte site-uri. Eu de exemplu,am cont pe blogger, wordpress, tumblr si prin ele imi fac reclama la pagina de facebook, iar prin pagina de facebook fac reclama lor, chiar daca nu sunt cunoscute. Exista oameni care citesc. Bafta!

| DianaIstratii a răspuns:

A fi popular pe facebook nu inseamna neaparat sa ai multe like-uri happy. A fi popular inseamna sa ai multi prieteni cu care sa vorbesti, sa fii activ happy.
Dar, daca totusi ai dori multe like-uri trebuie sa ai poze reusite si cu o descriere frumoasa.

| Kasia a răspuns:

Conteaza chiar atat de mult?

| maddy673 a răspuns:

Fii tu insuti... oamenii te plac pentru cea ce esti nu daca te prefaci...
te puphee hee

| Annyya a răspuns:

De ce toata lumea urmareste sa fie popular pe facebook si sa adune cat mai multe like-uri? Pe mine nu m-ar incalzii sute de like-uri si comentarii.
Fii sociabil, da like-uri, chestii de genul!

| Inela a răspuns:

Ar trebui sa-ti dai seama ca daca ai mai multe like-uri nu inseamna ca esti mai popular, ca ai mai multi prieteni, imagineaza-ti ca facebook-ul va disparea, ce te vei face? Cel mai important e sa ai persoane de incredere in viata reala, nu like-uri pe facebook. Copiii :/

| Fluffy69 a răspuns:

Fa poze la bustul gol. Arata-ti patratelele (daca ai). Dar sa stii ca nu conteaza like-urile de pe facebook! Bye bye :*

| PainMax1985 a răspuns:

Inainte de a te "face popular pe facebook" e bine sa citesti postarea asata, e foarte interesanta si tot despre popularitate este intr-un fel http://multimedia-lateral-dezvoltatu.blogspot.ro/......ne-si.html

| Fluffy123 a răspuns:

Pai te bagi in grupe publicitate reciproca, sau te imbraci atragator si iti modifici putin pozele. Funda?

| Luca_Agustin_2001 a răspuns:

Cum sa devin popular