Multi recomanda bicarbonat de sodiu desi expunerea dintiilor in perioade indelungate la bicarbonat iti poate afecta dintii. Eu folosesc pudra de carbune, o gasesti la farmacie, depinde ce inseamna pentru tine albit, nu iti imagina ca ii poti face albi ca perla si stralucitori doar cu ceva acasa. Eu mi-am facut albire la dentist dupa care mi-a recomandat carbune o data la 2.3 zile nu zilnic. Si tot e ok, ajuta si nu afecteaza deloc dintii.
Încearcă pasta de dinți sensodyne.
Poți încerca și bicarbonat de sodiu cu zeamă de lămâie.
Încearcă bicarbonat de sodiu cu zeama de lămâie. Amesteci compoziția pana iasă ca o pasta. Eu am încercat și a dat rezultat de la prima încercare! Dar ai grija, sa nu te dai in fiecare zi, doar o data pe saptamana ca altfel o sa ai brobleme cu dinții. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Pui pe peria de Dinți bicarbonat de sodiu și îți perii dintii bine bine. Fa asta o data pe săptămâna timp de o luna și o sa vezi rezultate.
Buna! Eu folosesc niste,, benzi,, făcute acasa!
Ai nevoie de
-Folie de aluminiu
- pasta de dinti ( e foarte buna cea de la colgate 5 zile e in ambalaj roșu )
- bicarbinat de sodiu
Mod de preparare
Tai două fasii de Folie de aluminiu astfel încât să iti acopere toti dinti de sus si la fel cei de jos! După într-un bol amesteci pasta de dinti cu bicarbonat pui pe fasia de aluminiu o pui pe dinti si astepti 5 minute!