anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi puteți recomandă niste metode naturiste pentru albirea dinților?!

Răspuns Câştigător
| FordMustang a răspuns:

Multi recomanda bicarbonat de sodiu desi expunerea dintiilor in perioade indelungate la bicarbonat iti poate afecta dintii. Eu folosesc pudra de carbune, o gasesti la farmacie, depinde ce inseamna pentru tine albit, nu iti imagina ca ii poti face albi ca perla si stralucitori doar cu ceva acasa. Eu mi-am facut albire la dentist dupa care mi-a recomandat carbune o data la 2.3 zile nu zilnic. Si tot e ok, ajuta si nu afecteaza deloc dintii.

6 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Încearcă pasta de dinți sensodyne.
Poți încerca și bicarbonat de sodiu cu zeamă de lămâie.

| Nătărău a răspuns:

Periaj cu sare la cîteva zile și în rest doar cu apă.

| DeeDee817 a răspuns:

Încearcă bicarbonat de sodiu cu zeama de lămâie. Amesteci compoziția pana iasă ca o pasta. Eu am încercat și a dat rezultat de la prima încercare! Dar ai grija, sa nu te dai in fiecare zi, doar o data pe saptamana ca altfel o sa ai brobleme cu dinții. Sper ca ti-am fost de ajutor! happy

| Lola200228 a răspuns:

Pui pe peria de Dinți bicarbonat de sodiu și îți perii dintii bine bine. Fa asta o data pe săptămâna timp de o luna și o sa vezi rezultate.

| Jenga a răspuns:

Pasta de dinti cu carbune activ.

| Ioana_Larisa_1994 a răspuns:

Buna! Eu folosesc niste,, benzi,, făcute acasa!
Ai nevoie de
-Folie de aluminiu
- pasta de dinti ( e foarte buna cea de la colgate 5 zile e in ambalaj roșu )
- bicarbinat de sodiu

Mod de preparare
Tai două fasii de Folie de aluminiu astfel încât să iti acopere toti dinti de sus si la fel cei de jos! După într-un bol amesteci pasta de dinti cu bicarbonat pui pe fasia de aluminiu o pui pe dinti si astepti 5 minute!

Întrebări similare