| DeeaSoso a întrebat:

Imi puteti recomanda un anti-cearcan foarte bun? Prin "foarte bun" ma refer sa acopere perfect cearcanele.

8 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Anticearcan care sa acopere perfect nu exista, conteaza si tehnica, si fondul de ten... Eu am de la Farmasi, e ieftin si bun, mai bun decat cele de la Maybelline sau Rimmel care le-am incercat. Am auzit ca si cele de la Bourjois ar fi ok.

| qtheodora a răspuns:

Cel de la Benefit - Erase Paste, e în jur de 130 de lei, dar e foarte, foarte bun. Succes happy

| KiSsRoSsE a răspuns:

Ca sa acopere perfect cearcanele incearca Makeup Forever Full Cover... intr-adevar este scump dar acopera perfect orice urma de cearcane si imperfectiuni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Garnier! Sunt foarte bune!

| dragodana a răspuns:

Salut! Mie imi place cel de la Rimmel Match Perfection, varianta crema(are un apicator tip pensula si-l face destul de usor de aplicat), nu stick.Stick-ul fiind mai tare iti intinde piele si asa destul de fina de sub ochi.Pret :26 lei.

| Dia230 a răspuns:

Incearca anticearcanele de la garnier sunt foarte bune

| anutzabnx a răspuns:

Kiko full coverage concealer. E super, si e doar vreo 8 euro, dar te tine super mult. Daca ai rude in Italia/Spania, clar roaga.le sa iti trimita.

| Deusaa a răspuns:

De la Sephora, nu stiu exact cum se cheama, e o chestie cu 4 nuante, e f bun. si eu folosesc, ca am probleme cu chestia asta. contine si o parte pentru puncte negre, cosuri. e 60 de lei