| from02hero100 a întrebat:

Imi puteti spune care dintre aceste coafuri este mai frumoasa pentru o seara cu familia de ziua mea? Cea cu parul prins cu agrae sau cea fara agrafe? http://www.google.ro/......tp?/imgres r:5, s:0
sau
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:3, s:0&tx=99&ty=55
Multumesc!

9 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Prima a doua mi se pare prea serioasa

| AlexandraCroft a răspuns:

Prima.
De ce?
Pentru ca este foarte lejera si ti`o poti face in maxim o ora cu ajutorul ondulatorului, bigudiilor sau chiar placa de intins parul.Iti da un farmec mai mare ca cea din a 2`a imagine.
Asta e parerea mea, eu imi fac acea coafura la evenimente mai importante si ma maturizeaza oarecum.
E parerea mea...dar eu la varsta mea nu imi plac agrafele deoarece ma fac sa par mai copilaroasa.
In fine fiecare cu principiile lui.

| AlexandraCroft a răspuns:

Prima.
De ce?
Pentru ca este foarte lejera si ti`o poti face in maxim o ora cu ajutorul ondulatorului, bigudiilor sau chiar placa de intins parul.Iti da un farmec mai mare ca cea din a 2`a imagine.
Asta e parerea mea, eu imi fac acea coafura la evenimente mai importante si ma maturizeaza oarecum.
E parerea mea...dar eu la varsta mea nu imi plac agrafele deoarece ma fac sa par mai copilaroasa.
In fine fiecare cu principiile lui.
wave!

| yellowalien a răspuns:

Prima. E simpla, usor de realizat si tinereasca. A 2-a e prea complicata. Nu zic ca nu e frumoasa, dar mai degraba ar merge la o nunta, cevahee hee

| porumbitza a răspuns:

Buna.eu as spune cea fara agrafe este foarte eleganta

| AnaBlackVampire a răspuns:

Buna!

Cea cu agrafe. Pentru ca este mai eleganta si mai deosebita.

Pa pa! happy

| Leylla a răspuns:

Fiind ziua ta, eu consider ca trebuie sa fi stralucitoare si de aceea eu as alege daca as fi in locul tau a doua coafura...este foarte frumoasa si eleganta.perfecta pentru un astfel de eveniment. Sper ca te-am ajutat.(fundita?)

| Leylla a răspuns:

Fiind ziua ta, eu consider ca trebuie sa fi stralucitoare si de aceea eu as alege daca as fi in locul tau a doua coafura...este foarte frumoasa si eleganta.perfecta pentru un astfel de eveniment. Sper ca te-am ajutat.(fundita?)...

| rmr12 a răspuns:

Eu as spune prima :* o sa arati superba