Prima.
De ce?
Pentru ca este foarte lejera si ti`o poti face in maxim o ora cu ajutorul ondulatorului, bigudiilor sau chiar placa de intins parul.Iti da un farmec mai mare ca cea din a 2`a imagine.
Asta e parerea mea, eu imi fac acea coafura la evenimente mai importante si ma maturizeaza oarecum.
E parerea mea...dar eu la varsta mea nu imi plac agrafele deoarece ma fac sa par mai copilaroasa.
In fine fiecare cu principiile lui.
Prima.
De ce?
Pentru ca este foarte lejera si ti`o poti face in maxim o ora cu ajutorul ondulatorului, bigudiilor sau chiar placa de intins parul.Iti da un farmec mai mare ca cea din a 2`a imagine.
Asta e parerea mea, eu imi fac acea coafura la evenimente mai importante si ma maturizeaza oarecum.
E parerea mea...dar eu la varsta mea nu imi plac agrafele deoarece ma fac sa par mai copilaroasa.
In fine fiecare cu principiile lui.
!
Prima. E simpla, usor de realizat si tinereasca. A 2-a e prea complicata. Nu zic ca nu e frumoasa, dar mai degraba ar merge la o nunta, ceva
Buna!
Cea cu agrafe. Pentru ca este mai eleganta si mai deosebita.
Pa pa!
Fiind ziua ta, eu consider ca trebuie sa fi stralucitoare si de aceea eu as alege daca as fi in locul tau a doua coafura...este foarte frumoasa si eleganta.perfecta pentru un astfel de eveniment. Sper ca te-am ajutat.(fundita?)
Fiind ziua ta, eu consider ca trebuie sa fi stralucitoare si de aceea eu as alege daca as fi in locul tau a doua coafura...este foarte frumoasa si eleganta.perfecta pentru un astfel de eveniment. Sper ca te-am ajutat.(fundita?)...
SimpleGirl26 întreabă:
Georgian1992 întreabă: