| Biby a întrebat:

Imi puteti spune cum sa ma coafez? Am fata ovata si parul este scurt pana la umeri. Ce-mi recomanda-ti?

Răspuns Câştigător
| crazygirlyo a răspuns:

Fata ovala este genul de fata careia i se potriveste orice tunsoare, orice coafura, fie ea cu volum sau fara, par lung sau scurt. Chiar si la o ocazie, fata ovala poate beneficia de coafura dorita : coc, parul lasat liber pe spate sau coafat cu mult volum.

Sfaturi utile pentru coafuri perfecte

Daca aveti fata ovala, exista numeroase modele de tunsori si coafuri pe care le puteti alege cu incredere. De fapt, persoanele cu fata ovala sunt printre cele mai norocoase deoarece pot opta pentru orice tunsoare, insa trebuie sa tina cont si de tunsorile la moda. Cateva dintre tunsorile moderne pe care le pot incerca femeile cu fata ovala sunt cele filate, cu breton si mult volum. In niciun caz nu optati pentru tunsorile sau coafurile care necesita carare pe mijloc: acestea sunt demodate si nu se potrivesc persoanelor cu fata ovala. De asemenea, trebuie sa va ganditi si la nuanta parului pentru ca si aceasta poate fi aleasa in functie de forma fetei. Cele mai indicate nuante pentru femeile cu fata ovala sunt cele de saten sau blond si mai putin culorile inchise (negru, castaniu inchis, acaju etc). Daca v-ati vopsit parul in culori inchise si nu vreti sa renuntati la aceste nuante, apelati la suvitele in culori deschise.
Persoanele cu fata ovala mai au un avantaj: li se potrivesc de minune atat coafurile pentru par scurt, cat si cele pentru par lung. Una dintre coafurile pentru par scurt la mare cautare in acest an este cea cu breton franjurat si foarte scurt. De obicei coafurile pentru par scurt necesita mai multa atentie si mult mai mult timp pentru asezarea parului. Daca aveti parul tuns scurt, alegeti una dintre tunsorile la moda si nu va aranjati parul cu volum in partile laterale ale capului. Daca aveti parul lung, trebuie sa stiti ca buclele largi sunt la mare cautare, oferindu-va un look deosebit. Aceasta coafura se potriveste oricarui eveniment si poate fi purtata cu incredere si la birou.
Printre tunsorile moderne care raspund cerintelor femeilor cu fata ovala se numara si cele in scari, ideale pentru a scoate in evidenta ochii si pometii. Asadar, optati pentru tunsorile filate sau in scari indiferent de lungimea parului dumneavoastra.

http://www.elady.ro/articole/Frumusete/Coafuri-pentru-fata-ovala.html

Sper ca ti.am fost de folos!

4 răspunsuri:
| Biby explică:

Am uitat sa zic ca in partea stanga parul este drept si in parte dreapta este ondulat/

| ioniiiiiM a răspuns:

Nu stiam ca exista fata ovata laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... poti sa iti ondulezi parul si fata sa ti-o machezi