| Inukaa a întrebat:

Imi puteti spune cum sa scap de cosuri curand incepe scoala si nu stiu ce sa mai fac. Funda!

Răspuns Câştigător
| SORi16 a răspuns:

Incearca remedii babesti.1 fierbe cateva plicuri de ceai stai cu capul deasupra si lasa aburii pe fata ta. Sa nu incerci cremele cu musetel provoaca iritatii.Du-te la magazinul si cere crema impotriva cosurilor.O sa mearga

| Inukaa explică (pentru SORi16):

Am sa incerc. Ms

5 răspunsuri:
| FiddleStick a răspuns:

De cosuri nu o sa scapi pana ti se termina pubertatea, dar daca iti iei creme speciale vei scapa cu 1 sau 2 ani mai devreme decat trebuia.

| MadalinaElly a răspuns:

Buna sa stii ca de cosuri scapi si zas de cafea, si spirt, sau cu pasta de dinti

| laura99mrr a răspuns:

Si eu am problema asta. Acuma am incercat si o crema pentru asa ceva [ERITROACNOL]. Poti apela si la leacuri vechi de cand lumea: iti faci ceai de musetel (sau de ce vrei) si faci ca un fel de infuzie, dar aburii aia sa fie pe fata( stai cat de aproape poti), asta iti purifica fata si te scapa si de punctele negre. Poti sa incerci si cu zatul de la cafea, sa te freci cu el pe fata. Iar daca nu rezisti fara sa strangi un cos doua (ca mine), dupa ce ti i.ai strans pune pe un disc otet sau spirt si ii usca. Sper ca ti.am fost de ajutor! happy

| คηηє a răspuns:

Iti trebuie doar : vata si spirt medicinal. Inainte de culcare sa iti dai pe fata cu vata cu spirt... In 2 -3 zile dispar cosurile. Sper ca te-am ajutat. Have a good day!