| Vyoleta_Marya_1996 a întrebat:

Imi puteti spune si mie cum si din ce imi pot prepara o masca pentru par deteriorat? Tin sa mentionez ca imi indrept parul zilnic cu placa!

Răspuns Câştigător
| Just0a0dream a răspuns:

Buna!
Eu iti voi recomanda cateva lucruri, dar stii deja ca un par ars nu se va mai repara niciodata, orice ai face, decat cu foarfeca..stiu ca e cam greu de crezut,dar din nefericire nu s-a inventat inca un produs minune, ca si eu il astept(si eu mi-am distrus parul de la decolorant si vopsea). Acum nu mai poti decat sa il hidratezi intens, sa nu mai fie atat de uscat, sa ill descurci mai usor, si sa il faci sa arate putin mai bine.Stralucirea de alta data nu o va mai avea, nu portiunea arsa.Mastile cu miere de albine si uleiuri.le poti combina, sau sa pui ceea ce ai la indemana dintre ulei de masline extravirgin, ulei de cocos, etc+apa. Aplica masca pe par si las-o o noapte, cu capul infasurat intr-un prosop.A 2 a zi sapala-te normal,si aplica o masca pe care o folosesti, sau daca nu folosesti cumpara-ti una neaparat, oricare(Gliss, Lomcolor, Elseve etc) si aplic-o dupa samponare pe lungimi si varfuri si las-o cat mai mult, minim 15 minute. Obisnuieste-te sa te clatesti cu apa calduta spre rece, iar varfurile chiar cu apa rece. Daca nu ai parul atat de cret, ti-as recomanda sa renunti definitv la placa, si sa folosesti mai bine feonul.Perie-ti parul in timp ce il usuci cu feonul, sau cu o perie cilindrica.Gasesti multe tutoriale pe youtube.Este mult mai putin agresiv decat placa si parul arata mai bine, plus ca tinand feonul cu jetul de aer in jos pe suvita, inchizi cuticula si parul nu mai are aspectul,, zbarlit". Daca insisti pe placa..nu stiu ce sa zic..nu vei rezolva problema in veci..Plus ca oricate tratamente vei face, il vei deteriora si mai rau.Incearca sa o rararesti cat mai mult, si atunci, foloseste un ser-termo protector, chiar nu e scump, e in jur de 15 lei.pentru parul tau merita.Foloseste-l chiar si atunci cand te usuci cu feonul.Cel mai bine,nu le combini, daca te usuci cu feonul nu mai folosi placa, si invers, daca vrei sa folosesti placa, nu te usca cu feonul.Mai reduci daunele.Ia-ti din varfuri macar la 3 luni,chiar daca il vrei lung, varfurile se rup, si la un moment dat vei realiza ca,, nu mai creste" sau mai rau, e din ce in ce mai scurt.Mai bine previi acum, cat se mai poate.Incearca sa iti eccepti parul natural.Parul usor ondulat/ondulat/cret e frumos. Opteaza pentru o coada, sau o impletitura, ami renunti la placa.Sau chhiar lasa-l desprins.Foloseste-te doar de spuma si feon. Pune-ti bigudiuri, orice care exclude placa si incalzirea termica. Sper sa tii cont de sfaturile mele, cu timpul daca le vei urma, vei observa o schimbare, si intr-o zi poate vei renunta de tot la placa!:*

8 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Cea mai buna metoda este sa iti tai parul deteriorat si apoi aplici masti.Nu-l mai dai cu placa/ondulator. Poti sa-ti faci parul frumos aranjat prin metode naturale.Desigur,dureaza mai mult dar nu-l distruge.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miere,scortisoara, iaurt, ou. Ai putea sa iti cumperi un protector de par tressemme si sa il folosesti inainte sa utilizezi placa, este foarte bun. Aici este un utilizator Youtube Lauren Curtis ..care da sfaturi de frumusete : Machiaj, Par, produse etc : https://www.youtube.com/user/laurenbeautyy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amesteca un procent egal de balsam sau masca de par ( kallos placenta iti recomand ) cu ulei de masline extra virgin. Mie imi face parul sanatos si nu mai arata ars. Uleiul l-am luat din Auchan si am dat 11 lei pe 500 ml. happy

| Cristinaaa57 a răspuns:

Mastile de par nu prea ajuta la nimic, mai ales daca-ti faci parul in fiecare zi cu placa.dar...eu imi fac masca din ulei de masline, ulei de ricin si miere

| alexalex234 a răspuns:

Stiu ca zatul de cafea pe par direct fce bine la par, dar cu conditia sa fie cald.

| thequeen18 a răspuns:

Incearca sa iti indrepti parul o data la 3-4 zile sau cat de mult poti rezista fara placa, mastile nu prea dau rezultate satisfacatoare, doar ii dau aspect de par sanatos... si eu eram dependenta de placa dar acum incerc sa nu il mai indrept atat de des, pentru ca parul ars arata oribil, incerc sa il impletesc sau sa il prind astfel pentru a nu mai fi nevoita sa utilizez placa happy

| Liiviu01 a răspuns:

Esti frumosa si fara masti de par!