Eu zic sa nu te ingrasi ca daca o sa incepi nu o sa poti sa te mai opresti, si inca o intrebare ce inseamna bodylicious? Si nu trebuie sa o imiti pe Beyonce trebuie sa te simti bine in pielea ta.Daca vrei sa te simti bine nu te ingrsa te rog eu. Apropo Craciun fericit si un An Nou mai bun! Pupici!
50 kg e putin cam mult... cu 4-5 kk mai mult decat "slaba" -> Manaca mult si incearca cat mai multe prajeli si mancare de
fastfood... ingrasare garantata!
1.cred ca intrebarea este pusa doar sa te lauzi
2. ia o carte de romana si apoi te gandesti cum sa te ingrasi
3.esti cam complexata
Am 15 ani eu, si sunt slaba.Tot asa mi se zice ca sunt buna de fotomodel.Am incercat sa mananc mai mult, dar asa este organismul meu...caloriile se ard repede.
Poate aceeasi problema o ai si tu, si in acest caz semeni cu tatal tau.
Sincera sa fiu, si mie imi displacea foarte mult la nebunie, dar trebuie sa te gandesti si la acele fete care vor sa slabeasca si nu pot...
Iar Beyonce, are picioarele groase dupa parerea mea.
Mananca sanatos, cat mai putine prajeli, multe lactate,(mie numi prea plac), fructe multe.Sa mananci intotdeauna cu paine, si seara, dupa 7, exact cand nu trebuie sa manance cele care tin cura.
Mananca prajeli, produse fast-food, dulciuri. Dar ai grija sa nu exagerezi, caci pot sa apara alte probleme, si... e pacat.Iti doresc mult succes, sarbatori fericite si un An Nou asa cum iti doresti tu!
Lol esti ook eu am 1. 65 si 43 de kg, arat normal si tu te plangi vrei sa fii grasaaaa