| CalinaXandra a întrebat:

Bună! Îmi recomandați o cremă pentru ten pentru o rutina zilnica? Menționez ca nu am probleme cu tenul, ten mixt. As dori doar o crema sau gel pentru un ten mai curat și o piele mai fina. Mulțumesc

9 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Adică te referi la un gel de curățare,prin "ten curat",mă gândesc.
Încearcă cleanserul de la cerave pentru piele grasa spre normala ori gelul de curățare de la Geek and Gorgeus,Jelly Joker.
Iar prin piele mai fina, poți încerca un ser cu acid hialuronic, recomand pe cel de la Geek and Gorgeus.

Sau, ca o alternativa mai ok, poți încerca o masca pe baza de argila(Eu o recomand pe cea de la neurogena, face pielea foarte fina-Neutrogena Detox se numește)

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu te complica. Eu folosesc lotiunea de la cerave de multi ani, e printre cele mai folosite creme din lume. Dar atentie, lotiune nu crema. Crema e mai grasa si nu e tocmai pentru tenul mixt

| ioana748 a răspuns:

L'Oreal, Garnier, Lancome...acestea sunt verificate si cu rezultate bune, in comparatie cu altele care nu m au incantat prea tare.

| Yaesmin a răspuns:

Nivea Q10 energy

| Justme111 a răspuns:

Ce vârstă ai? Ar trebui menționat și asta ca să știe lumea ce să îți recomande...

| Justme111 a răspuns (pentru CalinaXandra):

Ai putea încerca o rutina de skincare. Care sa includa gel de curățare, crema hidratanta si spf (obligatoriu).
Dacă ai probleme cu tenul poți include și seruri im funcție de nevoi. Daca nu vrei să te complici si vrei doar o piele mai fină, eu folosesc cicaplast care ajuta si la cicatrici, urme lasate de cosuri etc. Dar spf ar trebui sa folosesti obligatoriu pentru prevenirea îmbătrânirii pielii.

| lucianMKSro a răspuns:

Pentru un răspuns cât mai corec la întrebarea asta ar trebui să știm ce vârstă ai.

| AncaDorina1993 a răspuns:

Incearcă aceasta crema. https://foreverliving.ro/hydrating-cleanser?rid=400-000-769-127
Lasă pielea curata, hidratata și catifelată.
E puțin piperata la preț. Dar este un produs premium, de o calitate superioara. Așa că na, e de sine înțeles. Deasemenea îți poți face cont. Și ai reducere. După ce o termini. Și vrei alta.