As recomanda sa mergi la mediculd e familie pentru niste teste hormonale, pentru ca asta este cauza care provoaca caderea masiva a parului, problemele hormonale!
Odata tratata cauza, parul se regenereaza.
Până la urmă vei constata că tratamentele nu au efectul scontat. Ceea ce sigur funționează, este implantul.
Buna! Eu m.am nascut cu un par foarte bogat si des, dar m.am confruntat pana acum cu caderea excesiva a parului si chiar rarirea lui. Din experienta pe care am avut.o iti pot spune sincer ca cel mai bun remediu vine din interior si din ingredientele naturale pe care trebuie sa le consumi. Daca iti doresti un par bogat si frumos mananca peste( macroul e cel mai bun pentru par- fript sau marinat sau la tava), oua, spanac, banane si mix de seminte cu iaurt si cereale( seminte de floarea-soarelui, de in, canepa, alune, migdale, caju etc. ). Un alt sfat ar fi sa investesti intr-o sticluta cu ulei de masline sau de cocos si sa aplici uleiul odata la 2 sapt pe parul uscat, stai cu el timp de 30 min si apoi te speli pe cap). Am incercat si pastile visislim beauty si aspasia si alte minuni care nu m.au ajutat si au fost relativ scumpe. In schimb daca te.ai nascut cu un par moale si rar, e genetic si nu cred ca ai cum sa " il indesesti". Sper sa te ajute!