Am eu 2 solutii si sper sa iti fie de folos.Berea este buna [culmea] si pentru a da stralucire si volum parului.Hameiul si graul din continutul ei intaresc parul si il fac stralucitor. Dupa ce te speli pe cap aplica un pahar de bere pe par.Nu clati pentru ca mirosul va disparea sigur. O alta metoda putin mai populara este musetelul. Ceaiul de musetel este excelent pentru par, facandu-l santos si stralucitor! Acelasi efect il are si lamaia[pune la fiert intr-un litru de apa 3 pumni de flori de musetel. dupa ce apa a fiert strecoara ceaiul, adaugand sucul de la o lamaie si lasa-l la racit.clateste-ti parul cu el.] Nu sunt chiar metode dorite de tine masti etc. dar sunt metode naturale. Sper ca ti-am fost de ajutor. Fundita?
Eu stiam ca oul si laptele sunt foarte bune pentru par,eu mi-am facut o singura data un amestec din galbenusul unui ou cu putin ulei de ricin si mi-am pus in par de la radacina pana la varfuri, este putin scarbos ca sa ii zic asa )dar sa stii ca este bun, eu am facut doar odata apoi am continuat dar doar cu uleiul fara ou :d.alte retete naturale nu stiu ce sa iti spun.nu am mai probat vreuna,sincer eu prefer in tot timpul naturalu dar nu din astea facute in casa ci masti, creme, sampoane facute din plante (fara chimice)de obicei le cumpar la un magazin de produse naturale! sunt foarte bune!
La mine functioaneaza masca de par cu 2 galbenusuri de oua o lingura de masline o lingura de miere si putin ulei de ricin. Este un tratament foarte bun. Poti sa il faci 3 saptamana. la rand si vei vedea diferenta. Fundita; o3?
Poti inceca cu ulei de masline, miere sau ou.Sau si ceai de musetel sau divesre uleiuri de samburi de struguri, migdale, samburi de susan.Sau ai putea trece pe la Plafar si vei gasi o gramada de produse naturiste de foarte buna calitate(la mine au functionat extrem de bine)funita?:*:*
Barbiiiedoll întreabă:
RDariaa întreabă:
kalakkas întreabă: