Bai, sincer si eu am tenul gras si nu te sfatuiesc sa iti dai cu fond de ten, nu de alta da probabil ca te dai acum nu stiu cati ani ai, dar daca iti imbacsesti foarte rau fata mai tarziu nu o sa iti poti acoperii cosurile cu nici un fond de ten, eu zic mai bine sa incerci ceva tratamente, parerea mea, daca ai probleme cu tenul gras si trebuie sa til speli zilnic cu gel, un gel ce tii las recomanda e de la planet spa, e genial, foloseste masti si iti vei rezolva foarte usor problema, fonduri de ten ti-as recomanda unul de la anew, dar sincer poti sa tii sau nu cont de parerea mea, dar o sa ajungi ca nici un fond de ten sa iti poata acoperii cosurile, incearca pe cat posibil sa-ti ingrijesti tenul, eu stiu ca tenul gras e ff sensibil, nici anumite produse naturiste nu sunt bune, dar mai fondul de ten, o sa tii se faca o acnee urata, nu e de gluma cu fondurile de ten si un fond de ten de calitate e destul de scump si in loc sa-ti iei un fond de ten foarte scump si bun mai bine iti iei 2-3 produse ce te tin pe mult mai mult timp, asta ar fi sfatul meu http://www.drug3k.com/img2/clearskin_13793_5_%28big%29_.jpg http://www.comandaproduseavon.com/......arskin.jpg http://www.comandaproduseavon.com/images/tratament-masca-avon-clearskin.jpg toate astea sunt pana in 40 de lei sunt vreo 35 de lei toate, comandate de la avon si te ajuta mult mai mult ca un fond de ten, sper sa iei sfatul meu in considerare si bafta
Am o colega care are acceasi problema ca si tine si foloseste de o buna perioada de timp un fond de ten spuma, acum nu mai retin eu ce marca
stiu doar ca da in jur de 45 de lei pe el (sper sa nu gresesc)
Acopera super, ea are fata cu f multe probleme insa cand se da arata ca din revista parca ar avea o fata perfect curata
Eu folosesc vara cand sunt bronzata Loreal infailibil si sunt extrem de multumita de el, numai ca trebuie sa-l intinzi foarte bine, iar iarna folosesc Yves rocher-fond ten zero defecte, sunt foarte multumita de amandoua si nu le-as schimba. Pup
Eu am un ten mixt si am si eu cosuri destul de multe si imi dau si eu cu fond de ten. mereu mi-am dat si mi-au aparut si mai multe
acum in vara mi=am lasat tenul asa, si am vazut ca s-a facut mai frumos
deci, concluzie: nu folosi fond de ten
eventual poti folosi pudra pentru ca daca zici ca ai cosuri nu ti se mai vede atat de mult sebumul sau trnaspiratia
acum daca vrei neparat fond de ten iti recomand affinitone de la maybelline ( costa 30 de lei) e foarte bun mie imi place si inca in folosesc
acopera super bine, si daca iti mai dai si cu o pudra dupa aia aproape ca nu se mai vede niciun cos.
e alegerea ta daca il cumperi sau nu
mai bine mergi la medic sa-ti dea ceva sa-ti treaca cosuri si apoi poate poti folosi fond de ten
daca il folosesti acum cat ai cosurile se vor inmulti si iti vor aparea mult mai multe
succes
Pai daca iei un fond de ten MAT cum vrei tu sa acopere perfect si etc. Va parea ca ai o masca pe fata Eu zic mai bine sa iei crema de galbenele si sa te dai in fiecare seara dupa ce te speli pe fata, si vei scapa de cosuri. Eu asa am scapat. Acum numai am niciun cos, dar tot continui sa ma dau! Si daca fac greseala sa ma culc cu fond de ten pe fata, a 2-a zi sunt plina de cosuri Deci sa te demachezi mereu! Bafta.
Sunt la avon fonduri de ten foarte bune... aaaa si cel mai bun creion corector pentru fon de ten este de la clearskin. Si daca iti trebuie creme de fata impotriva cosurilor tot la avon sunt cele mai bune cele de la clearskin eu folosesc de mult si inainte am avut multe cosuri.Sunt foarte bune:X:X:X
Bafta!:*>D:
Fond de ten de la beautycycle, costa 60 lei, are grad de acoperire mare, uite intra pe www.beautycycle.ro, si vei vedea si restul produselor, chiar solutii pentru tenul tau gras si pentru cosuri. Este o gama de cosmetice de la Amway, sunt accesibile ca preturi, pe site nu vei vedea preturi, pot ajuta atat cu preturi cat si cu comenzi daca esti interesata.
Fondul de ten folosit simplu niciodata no sa fie suficient pentru un ten acneic sau sa dureze. pentru rezultate ai nevoie de crema de fata potrivita tenului tau, fond de ten la fel pentru tenul tau(la ten gras ceva care usuca gen spuma sau compact) iar deasupra o pudra usoara pulbere sau perle. daca folosesti fondul de ten in mod corect si igienic nu vei avea mai multe cosuri sau imbatranirea tenului si ce au mai zis fetele. vedeam in liceu care aplicau fondul de ten in baia jegoasa cu mana murdara direct pe fata. normal ca aveau probleme. nu te lua dupa forumuri, du-te la o cosmeticiana si roag-o sati recomande ceva in functie de cum ai fata.
@SECRETEL te rog s-o intrebi cum se numeste marca tzais fi foarte recunoscatoare daca mi-ai spune ...ms si pentru celelate raspunsuri au fost ff bune mie produse de la avon mi-a spus dermatologul sa nu folosesc pentru ca nu sunt bune de doi bani dar am sa incep sa folosesc crema aia de galbenele daca ziceti ca intr-adevar e buna
Pai e doar o simpla idee Loreal dar nu stiu exact care dar in general Loreal-ul este foarte bun
Sau inca un miculet sfat Ai putea sa te duci la un medic dermatolog si sa te ajute, sa iti prescrie creme sau ce trebuie sa iti treaca impuritatiile si cosurile ca numai asa poti avea un ten frumos. Lasa tenul sa respire o perioada si ingrijeste-l cu anumite creme prescrise de doctor. Si eu am avut o perioada de cateva luni cu niste bubite pe fata, un virus si la fel si eu am incercat sa le astup cu zeci de mii de fonduri de ten si dupa o perioada, cam 3 4 luni am fost la dermatolog si in doar 1 luna mi-au trecut dar aia o luna chiar 2 am renuntat la fond de ten ca uneori si din vina fondului de ten cosurile se extind. Totusi ai grija ca esti fata si unul din cele mai importante partii din noi e fata Succes
kalakkas întreabă: