| Cineva! a întrebat:

In aceasta vacanta am slabit ceva iar cand ma voi intoarce la scoala si coegele ma vor intreba cum am slabit, poate ca suna ciudat si aiurea, dar nu vreau sa le spun. Poate ca am devenit putin obsedata.Acest subiect, pentru mine, este"sensibil", am fost complexata de greutatea mea si imi este greu, rusine sa vorbesc despre. Ce as putea sa le spun? ceva mai ironic si na nu ma mai intrebe.Sa le spun ceva... dar sa nu le spun "nimic". Sper sa intelegeti ce vreau sa spun si sa ma ajutati ...mersi.

Răspuns Câştigător
| Joanne_1370 a răspuns:

Cred ca stiu cum ai slabit. lor nu ai decat sa le spui ca te-ai abonat la sala sau "am mers la alergat infasurata in plastic" laughing.sau mai ironic:
ele: cum ai slabit?
tu: eeeh, magieee! laughing

7 răspunsuri:
| RoXxy a răspuns:

Spui ca ai facut sport 16 ore din 24rolling on the floor

| lilboutique a răspuns:

Cand te vor intreba cum ai slabit raspunde-le:"Cu grija!winking"
Dar nu vad de ce iti este rusine sa le spui, inteleg ca erai complexata de faptul ca erai plinuta, dar acum astea sunt doar amintiri. Daca colegele tale rad de tine si te fac sa te simti prost din acest motiv nu le lua in seama. Nimeni nu are dreptul sa-ti spuna ca nu esti draguta! Trebuie sa ai incredere in tine.

| little4angel a răspuns:

Spune-le ca ai fost ambitioasa si ai reusit sa slabesti, cum? ca toata lumea happy

| JustDeedee a răspuns:

Stiu si eu. poti sa le spui ca ai calatorit si ai facut multe lucruri vacanta asta si asa ai ajuns sa slabesti laughing

| beby_6532 a răspuns:

Dar cum ai slabit?big grin vreau si eu

| mary4567 a răspuns:

Spunele ceva de genul ``cum se slabeste`` sau zile ca nu stii ...sau poti sa le zici geva de genul `` Da de ce ma intrebi, ai si tu nevoie sa slabesti?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa ai retineri in a vorbi despre acest subiect si despre reusita ta, din contra.Astfel poti indruma(fara sa-ti dai seama) pasii altor persoane care se afla in situatia in care ai fost si tu. Daca chiar nu iti doresti sa le spui amanuntit cum ai reusit sa slabesti,spune-le doar esenta, si anume "am facut mult sport, nimic mai mult". Numai bine.