Exista o soluție pe care am folosit-o de nenumărate ori, una pe care am găsit-o pe Youtube. Te sfătuiesc să încerci această metodă pe propria răspundere...Rețeta este următoare: cu ajutorul unui ciocanel transformă conținutul unei cutii de Vitamina C clasic în praf. Amestecă praful cu mult mult balsam, până când obții o pastă mai fină. Aplică mixtura pe părul uscat și acoperă părul cu folie. Așteaptă cel puțin 30 de minute, apoi spală-te pe păr. Repetă tratamentul până cînd nu ajungi la nuanța dorită. Eu așa am trecut de la brunet la blond închis apoi la blond arctic. La prima încercare părul tău va avea o nuanță interesantă fără luciu, de aceea este indicat să ai la îndemâna vopseaua de păr cu care te vei vopsi pentru a obține nuanța dorită unul mai deschis. Nu-ți fă griji dacă folosești un balsam de calitate, această metodă nu-ți deteriorează părul.eu am părul foarte subțire dar n-am observat nici o schimbare în textură. Sper ca te va ajuta.
Brunetul e cel mai greu de scos, numai prin decolorare treptata ajungi la un saten deschis spre blond. Aceasta vopsea o poti folosii cand ajungi la saten deschis.
Te-ar prinde un blond aramiu. Nu foarte deschis da nici inchis. Un fel de saten mai deschis un pic.
Iti recomand un Palette Mousse Color : blond auriu 850 sau un 800.
Scrie pe cutie aceste numere si vezi care ti-ar sta mai bine.
Funda?