Https://ladys.ro/......-2863.html eu iti recomand acest ser reparator si in combinatie cu acesta masca https://ladys.ro/......-3861.html
Daca parul a cazut atat de mult, te sfatuiesc sa mergi la medicul endocrinolog si sa-ti faci teste hormonale, pentru ca, acolo este adevarata problema care trebuie remediata.
Cred ca am avut ceva lipsa de vitamine pentru ca nu mancam corespunzator si am avut si o problema cu stesul in timpul scolii.
Dar multumesc pentru sugestie!
Intra puternic pe legume si fructe si iti vei revenii.
Multumesc! Asa o sa fac
Daca te dai cu ulei de masline inainte sa ti faci baie pe cap (la radacina ma refer) n o sa ti mai cada prul, dar poti incerca si sampon de cal, suna ciudat dar intareste firul de par si nici nu ti mai cade parul.
Acum iti mai cade? Samponul REVALID este bun pentru intarirea firului. Cat despre indesire cred ca ai putea sa iti favi o masca cu ulei de argan, cauta pe internet retete si ca sa vezi exact pentru ce e. Rau nu iti face oricum☺
Acum cade destul de putin, de obicei cand il spal sau cand ma pieptam. Inainte cadea efectiv cand dadeam putin cu mana prin el
Am luat un tratament care m-a ajutat destul de mult
Haide sa devenim televizorul ala. Recomand Parosal..il gasesti la farmacie
DaciaRomania întreabă: