| onlychengs a întrebat:

In aprilie mi-a cazut foarte tare parul... acum e muuuult mai rar decat era inainte. Stiti cumva vreun tratament sau vreo masca pe care as putea sa o folosesc pentru a-l mai indesi putin? Multumesc anticipat!

11 răspunsuri:
| shhadow a răspuns:

Https://ladys.ro/......-2863.html eu iti recomand acest ser reparator si in combinatie cu acesta masca https://ladys.ro/......-3861.html

| Violleta2022 a răspuns:

Daca parul a cazut atat de mult, te sfatuiesc sa mergi la medicul endocrinolog si sa-ti faci teste hormonale, pentru ca, acolo este adevarata problema care trebuie remediata.

| onlychengs explică (pentru Violleta2022):

Cred ca am avut ceva lipsa de vitamine pentru ca nu mancam corespunzator si am avut si o problema cu stesul in timpul scolii.
Dar multumesc pentru sugestie!

| Violleta2022 a răspuns (pentru onlychengs):

Intra puternic pe legume si fructe si iti vei revenii.

| onlychengs explică (pentru Violleta2022):

Multumesc! Asa o sa fac big grin

| sierra1 a răspuns:

De îndesit n-o să reușești! Incearcă să OPREȘTI căderea celui rămas

| LupuMia a răspuns:

Daca te dai cu ulei de masline inainte sa ti faci baie pe cap (la radacina ma refer) n o sa ti mai cada prul, dar poti incerca si sampon de cal, suna ciudat dar intareste firul de par si nici nu ti mai cade parul.

| Anonimanonimy00 a răspuns:

Ulei de ricin

| Ahshaj a răspuns:

Acum iti mai cade? Samponul REVALID este bun pentru intarirea firului. Cat despre indesire cred ca ai putea sa iti favi o masca cu ulei de argan, cauta pe internet retete si ca sa vezi exact pentru ce e. Rau nu iti face oricum☺

| onlychengs explică (pentru Ahshaj):

Acum cade destul de putin, de obicei cand il spal sau cand ma pieptam. Inainte cadea efectiv cand dadeam putin cu mana prin el
Am luat un tratament care m-a ajutat destul de mult

| TheLittlePinkPrincess a răspuns:

Haide sa devenim televizorul ala. Recomand Parosal..il gasesti la farmacie