| iCandy_1284 a întrebat:

In august merg la nunta verisoarei mele cele mai scumpe (chiar este ca o sora pentru mine)Ma gindesc de luni intregi ce coafura sa imi fac.Am parul ondulat si as vrea sa merg cu parul drept. Dar cind ma gindesc ce voi avea o coafura prea simpla pentru o domnisoara de onoare.Sincer nu vreau cu parul ondulat sau cret. poate aveti o poza sau cam asa ceva sa-mi aratati o frizura(coafura)cu parul drept si ceva unic.Va multumes dinainte p/t ajutor.si sper ca nu vam chinuit mult cu cuvinele^coafura si par^ =D.

2 răspunsuri:
| Parisblue a răspuns:

Pai ai putea sa ti-l creponezi. dar nu tot.(asta dp ce l'ai indreptat). uite: http://www.divahair.ro/images/speciale/poze_19092007/petrecere2_diva.jpg
sau poti sa il indrepti si sa iti prinzi parul din fata (daca nu ai breton)si il dai cu ceara sa stea umflat.eu consider ca nu este o coafura chiar asa de simpla pentru o nunta, chiar mi se pare frum si chiar sic.
Poti merge la coafor si uita pe reviste cu fel de fel de moduri ca sa iti aranjezi parul pe deasupra beneficiezi si de implicarea unui om specializat in asta:p
succes!