Cu auriu ar merge foarte bine dar si cu un argintiu. Eu ti le recoamand cu drag caci si eu am avut o rochita cam de aceeasi culoare la banchetul meu iar eu am asortat-o cu niste bijuterii aurii dar aici depinde si de gusturile tale si ceea ce gasesti. Asortarea rochitei cu negru ar fi si asta o idee buna si placuta la vedere. (parerea mea ) Depinde si de preferinte si inca odata de ceea ce iti gasesti in magazin.Depinde de culoarea parului tau si mai multe aspecte. Sper ca te-am ajutat.Iti doresc sa ai parte de distractie. Fundita?
Eu am par negru natural si il ondulez la nunta...Borseta neagra si pantofi negrii am deja, ar fi o idee mai economica, dar mi se pare prea mare contrastul intre ceva nud si ceva negru. Intr-adevar auriu ar arata bine .
Bună pantofii ce toc au? Pune o poză cu tinuta de la nuntă, adică rochia si pantofii.
Rochia e la croitoreasa si pantofii in magazin :]]. Nu am cum saa le fac poza inca.
Eu zic sa optezi pentru negru, deoarece nu vei da gres, negru se asorteaza la orice plus ca ii vei mai putea purta si la alte ocazii.
Buna! Eu cred ca ar fi destul de potrivit sa iti cumperi o poseta plic de culoare auriu sau argintiu, findca cred ca se va combina extraordinar de bine, deci vei straluci.
anonim_4396 întreabă: