O camasa alba cu manecile suflecate pana la coate si o fusta neagra/bleu-marin + un cordon
As purta o pereche de pantaloni office simpli tigareta(negri, gri, carouri etc) si o bluza uni care sa iasa in evidenta atat prin forma cat si prin culoare. Eventual poti sa alegi un material mai grosut sau cu o textura frumoasa, poate niste maneci bufante, gasesti tu ceva in orice magazin de tineret de prin mall-uri. As alege o bluza rosu aprins sau galben mustar. Si un verde smarald ar merge. Eventual, iti iei un body sau un tricou mulat din catifea ca sa iasa in evidenta, si in acelasi timp sa nu incarce tinuta. Ia-ti ori o geaca de piele, ori o geaca de blugi oversized, dar in niciun caz una din acelea distressed si lungi. Pentru pantofi, eu as merge pe o pereche clasica tip stan smith albi, dar orice porti, asigura-te ca sunt low top. Daca vrei sa accesorizezi, nu exagera. foloseste auriu sau argintiu, depinde de tenul tau. Poarta niste cercei hoops medii sau unii mici. Mie imi place foarte mult sa am un ceas la mana, asa ca poti sa iti alegi si tu unul finut care sa se asorteze cu tinuta, nu un g-shock ) poarta aceeasi culoare de bijuterii peste tot. In viata de zi cu zi nu trebuie sa tii cont de asta, eu mereu port auriu si argintiu impreuna, dar la ocazii sau in zile in care vrei sa arati impecabil, e mai bine sa ramai la o singura culoare. Ca lant, depinde de bluza pe care o alegi, daca porti una cu decolteu, 2-3 lanturi delicate de marimi variate iti vor pune tinuta in evidenta. Daca ai o helanca, sau ceva cu gulerul inalt, e mai greu de ales, asa ca cea mai buna varianta este sa neglijezi de tot si sa nu pui nimic. Daca tii neaparat, alege un lant mai gros si la baza gatului. dar nu garantez ca o sa mearga la fiecare bluza sau combinatie. Sper ca te-am ajutat, succes la poze!
Anonimboy111 întreabă: