| Sophie26 a întrebat:

In curand o sa am o excursie si nu mai stiu care erau lucrurile esentiale necesare in ruxac, pentru ca nu am m-ai facut o excursie de acum un an. Stiu asa ce sa imi pun: sendvisuri, dar nu vreau sa ma trezesc pe drum ca nu am nu stiu ce. Asa ca vreau sa va intreb pe voi. Vreau lucruri de la cel mai neimportant pana la cel mai folositor.REPEDE! Funda

Răspuns Câştigător
| Paty17 a răspuns:

Depinde cat dureaza. La excursiile de o zi, pleci dimineata si seara esti acasa, eu imi pregateam un pachet de servetele, umede sau uscate depinde cat de des ai accidente big grin, un caietel si un pix in caz ca mai scriam diferite chestii prin autocar, prostioare de.ale noastre. Hmm, apa si mancare, asta trebuie sa fie prima grija. Aparat foto. sau telefonul daca e performant happy Daca pleci mai multe zile... Hainele: bluze, pantaloni, geaca(uite.te pe prognoza meteo in zona respectiva). Igiena personala: pasta si periuta de dinti, deodorant, perie de par, incarcatorul telefonului. Cam atat imi amintesc eu. Ultima excursie a fost acum 2 ani, avem probleme cu diriga laughing Sper ca te.am ajutaaaat! ^.*

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Apa, mancare, lanterna, haina de ploaie, chibrit sau bricheta.

| alinaandreea150 a răspuns:

Pai depinde si unde mergi, dar esential ar fi sa iti pui mancare, apa, cativa bani sa ai cu tine, telefon (ca sa stie parinti pe unde esti)...

Pai as vrea sa stiu unde mergi in excursie ca sa iti pot spune ce ai mai putea sa iti pui cu tinewinking