Buna. Din ce ai descris tu cum iti va fi tinuta mi se pare ca ar trebui sa ai o culoare destul de deschisa la pleoape. Eu as opta pentru un machiaj bazat pe 2 culori pastelate de genul: culoarea sampaniei cu un crem mai inchis sau nuante de roz foarte deschis sau nuante de maro-pastelate. Putin rimel, blush, fond de ten-eventual bb cream pentru ca esti a 8 a si nu e nevoie sa iti incarci tenul foarte mult. Putin tus ca sa iti conturezi ochii si un gloss de culoarea piersicutei. Un sfat de-al meu despre ce sa NU faci la machiaj este sa combini fardul verde de pleoape cu rujul rosu-e o combinatie care imbatraneste. Te-am pupat :*. Spor cu pregatirile.
Poti opta pentru un machiaj simplu: fond de ten, putin blush, tus negru deasupra pleoapei care sa se continue cu o codita si rimel. Mi se pare ceva simplus si perfect pentru o ocazie de tipul banchetului. Plus esti clasa a 8a. Apropo: din ce am invatat pana acum(sunt clasa a 12a) cu cat esti mai naturala cu atat esti mai frumoasa. Orice ai alege nu te machia foarte strident, cu pleoapele pline de fard, obraji foarte oz si buze exagerat de rosii
Sprancene bine definite, ten iluminat si conturat, pometi evidentiati, tuse fine de eyeliner pe pleoapa superioara si un ruj roz pal http://fucsia.ro/machiaj-de-zi-iluminator-video/