| Antonia90 a întrebat:

Buna!
In prima zi de scoala vreau sa ma imbrac in niste blugi mov, o camasa mov si niste tenisi.
Faza e ca, camasa e prea larga :( si m`am gandit sa port o curea la mijloc.
Am o curea neagra si una verde.
Cea verde:
http://img267.imageshack.us/i/lawiii0085.jpg/
E mai subtire, dar problema e ca nu am la ce sa o asortez :(
Si cea neagra:
http://img409.imageshack.us/i/lawiii0088.jpg/
Voi ce ziceti, pe care sa o port?
Sau sa renunt la camasuta si sa imi iau o bluza de trening?
Ce accesorii as putea sa imi iau?
Am un colier foarte frumos dar e maro, ce ziceti, sa-l iau?
Multumesc!
O zi buna!:)

Răspuns Câştigător
| Gândac a răspuns:

Buuuna!
Daca ti foarte mult sa mergi cu acea camasa, eu zic sa-ti pui cureaua neagra.
E mai frumoasa si merge cu orice.
Acum depinde si cu ce te incalti.
Daca tenesii sunt negrii, atunci merge de minune.

Si e mai draguta asa lata, parca ar fi de la bluza happy
E mult mai drafuta decat cea verde.

Cat despre colier thinking
Eu zic sa il puui. Poti sa ai 3 culori pe tine.
Nu trebuie neaparat sa il asortezi cu ceva.
Depinde si daca tie iti place cum vine happy

Successs :* Si bafta la scoala

13 răspunsuri:
| IIIx333III a răspuns:

Eu zic sa iti iei cureaua neagrawinking. Dar depinde si de culoarea tenesilor si forma lor. Nu stiu ce sa zic, dar in privinta camasii, clar se potriveste cureaua neagra.

| AleandraIleana98 a răspuns:

Pe cea neagra sigur.Iti sta super cu ea si oricum negrul merge la orice.Ai putea sa pui la ea un colier mare din plastic si maro merge dar sa fie mai mare.Cred ca la camasa ar merge niste belerini mai eleganti

| SwEeTgIrL_1752 a răspuns:

Buna.eu cred ca e mai bine sa iti iei camasa mov, si cureaua neagra.cred ca ar merge bine. te ppooop

| AnonymousMm a răspuns:

Cea neagra merge mai binewinking

| danaalexa a răspuns:

Aia neagra...pentru ca verde nu merge cu movbig grin si cu cea neagra vei arata super mov cu negru:X

| lizzy01 a răspuns:

Eu zic sa-ti iei cureaua neagra, daca nu ai cu se sa o asortezi pe cealalta, si ca accesorii poti sa-ti iei niste bratari negre si albe, mai multe pe mana, nu prea elegante totusi, ca ai spus ca ai tenisi

| ramona09 a răspuns:

Hei!batting eyelashes Cureaua neagra, clar! Arata mult mai bine, si se potriveste super cu camasabatting eyelashes iar ca accesorii, ceva negru, zic eu. Colierul maro nu prea se potriveste, din cate zic eu:d dar te imbraci cum vreibatting eyelashes Bafta!:*

| cupyyyy a răspuns:

Heeeeiii :*
Depinde de culoarea tenesilor... dar din moment ce culoarea negru merge la orice ai putea sa ti iei cureaua neagra happy.
Bafta la scoala!

| CrissCC a răspuns:

Eu iti sugerez sa iti pui cureaua neagra daca vrei sa mergi cu camasuta mov, iar accesorii pune-ti doar un ceas dragut la mana, nu are rost sa-ti pui colierul maro pentru ca in primul rand nu se asorteaza cu nimic si in al 2-lea rand vei fi prea inkarkata, oricum nu se prea vede de camasahappy. Succes in noul an scolar!batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca o iei pe cea neagra, iar ca accesorii poti purta un lant mai lung, si niste bratari.

| alexb a răspuns:

Cred ca merge mai bine cureaua neagra.

Colierul poti sa il lasi la o parte

Accesorii : O bratara neagra

Sper ca ti-am fost de ajutorwinking big grin!

Cel putin asta e parerea mea thinking

| deeea_4274 a răspuns:

Eu zic sa iti iei camasa cu, cureua neagra, iar ca accesorii colierul maro nu prea merge...mai bine multe bratari pe maini si niste cercei mari cu bile ar fi super(bilele sa fie mov)sper ca ti-am fost de ajutorhappy

| Laura_1268 a răspuns:

Negrul se potriveste cu orice, si bluza de trening pot sa o iei dar fata nici un accesoriu. te imbraci cum te simti tu mai binewinking