| Ingrid16V a întrebat:

Bunawinking In seara asta as vrea sa ies undeva cu mai multi prieteni si nu stiu cum sa ma >imbrachee hee:" As vrea sa-mi iau niste pantaloni negri mulati simpli, cu o curea alba si bineinteles tocuri dar nu stiu cu ce s-ar potrivi sussad
Dati-mi niste ideipuppy dog eyes Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| adee_6203 a răspuns:

Pai simplu o bluza rozz:X sau mov cu ceva colorat si ceva super p ea sunt idei banale pe care le poti folosiiiiiitongue foloseste-ti imaginatia pentru. ca stiu ca o aiwinking funda? :X

9 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Buna!
S-ar potrivi un tricou sau o bluzita frumoasa si tocurile sa fie negre sau albe.Ca sa se asorteze.Despre partea de sus vei alege si tu o bluzita sau tricou mai potrivit imbracaminti tale.
Sa ai o seara minunata!

| PuFuLeTe a răspuns:

POiii o bluziitaaaa albaaa sau roz mulataa! si la brau in mijloocc sa iti puii o cureaa lata! happy

| D3utzaD3d3 a răspuns:

Alaturi de pantaloni si cureaua alba ar fi ok o bluza mulata, la fel ca pantalonii, desigur cu maneca lunga sau cu un hanorac din acela care vine la piept, cu maneci lungiwinking

tocurile ti'as sugera sa fie Inalte, dar sa nu depasseasca 20 cm, bafta

sper ca te'am ajutat!

| MalikBitch a răspuns:

O camasa cu maneca 3 sferturi alba cu curea neagra sau maro si colanti nu blugi adica ce vrei tu dar fara buzunare. Apropo tu esti aia din poza? pentru ca daca da esti draguta. asa... funda?

| Dya_2387 a răspuns:

O bluzita mai larga ar fi frumusicawinking

| CD16 a răspuns:

Ai putea sa te imbraci cum ai zis si cu un tricon nergru cu alb sau negru.
funda?

| elutzika a răspuns:

Eu zic ca ar merge un tricou un pic decoltat cu o geaca neagra tricou orice culoare si o curea neagra acum depinde ce culoare sunt tocurile.thinking succes.:*

| elena_3930 a răspuns:

E logic ca sus o sa-ti iei ceva mai largut daca ai pantaloni stramti, nu? Doar nu vrei sa arati ca o piti. laughing Eu optez pentru ceva colorat, dar daca locul in care te duci cere mai sofisticat ia`ti ceva argintiu.winking Argintiul mereu da bine. Bafta si distractie placuta! :*