Buna.Eu am parul gras si folosesc Head & Shoulders, Citrus Fresh.Este foarte bun, da scalpului o senzatie racaritoare, curata, are un parfum extrem de delicat si placut. Sper ca te-am ajutat!
Am cautat un sampon potrivit parului meu gras pana cand m-am plictisit. Evident, nu am gasit ceva care sa ma multumeasca, nici macar partial. Repet, singura metoda care a functionat pana acum este cea mai simpla, cea mai cunoscuta, pe care o poate aplica toata lumea: spalatul des al parului. Eu nu ma simt bine cu parul murdar, am reale probleme daca nu fac dus dimineata, ador sa fiu si sa ma simt curata.
Un mit cunoscut(referitor la sampoane)spune ca fiecare tip de par trebuie spalat cu samponul adecvat. Eu, de exemplu, avand parul gras, trebuie sa ma spal cu sampoane pentru scalp incarcat de sebum, acesta ar fi cel mai la indemana tratament. Insa la mine nu a functionat. De aceea il consider un mit fals. In momentul in care aplic un sampon din seria "pentru spalat frecvent" sau "pentru folosire zilnica", ma simt mult mai bine, parul este mai matasos, poate fi descalcit cu usurinta, iar parul se ingrasa mai putin. Repet, este vorba doar de parul gras.
Clear galben este foarte tare la tectura pentru ca te ustura ochii cand te speli dar nu mai ai probleme
Buna!
Poti folosi samponul dove sau o masca facuta din:
1 lamaie
2 lingurite de ulei de masline
1 ou
2 aspirine dizolvate in apa
cam asa ceva sper ca ti-am fost de ajutor