Nu ai ce sa faci la părul ars sau deteriorat decât să l tai.
Tot ce trebuie sa faci e sa ti faci înainte de baie o masca de par ( eu folosesc doar ulei de cocos la varfuri nu pe tot capul si o lasi in jur de 2 3 4 ore chiar si peste noapte ) si după ce intri la baie si ti speli părul cu șampon după iti dai cu balsam si l lasi sa actioneze câteva minute si clatesti. Eu după toata operatiunea asta imi mai dau cu un ulei in părul umed si după ce se usucă. Si după mi l îndrept cu o placa regminton keratin asa se numeste ( înainte am avut tot o placa regminton dar nu făcea minuni ca asta ) si părul meu rezistă aproape o săptămână
In situatia in care estia cum, nu se mai poate face nimic, ca parul mort sa reinvie. Singura solutie este foarfeca!
Tuns foarte-foarte scurt, eliminand parul ars.
Invatat-tes a nu mai folsoesti niciodata placa, daca vrei sa mai ai par in cap, ca placa aia nu tie de frumusete, dimpotriva, iti distruge parul.
Inca ceva: lasa-ti parul ondulat, ca multe am vrea sa-l avem natural ondulat, nu intins precum lins de vaca. Oribil este parul intins si maia les ars, aratand ca o matura stricata.
Daca parul e degradat o sa arate rau si daca te coafezi la salon.
Tunde ce poti si cumparati o perie rotativa de coafat.
In mai fac 1 anisor de cand nu am mai folosit placa [ mai bine de 10 ani am folosit-o ] :))
Cumparati un ser de indreptare si fa-te cu peria + pentru stralucire un luciu de par, aplicat cantitate mica.
Eu azi mi-am luat acest spray de la Nivea fara alcool https://www.notino.ro/......a-parului/
Eu nu am parul ondulat, e doar firul f gros si se aspreste/usuca si e wavy asa, umflat-explodat :)) daca nu aplic masca + serum/ulei arata naspa, nici vorba sa fie matasos si potolit cum e dupa placa.
Probabil ca cea veche se incalzea mai tare (dar asta nu e bine pentru ca se arde parul mai tare).
Nu ti se incalzeste destul de tare placa, sau daca poti tu seta temperatura, incearca sa o maresti si sa vezi asa rezultatele. Eu am una de la Remington cu ceva ioni, megamultumita de ea, e ideal de perfecta, am primit-o cadou dar stiu ca are un pret accesibil. Iar pentru stralucire, iti recomand uleiul de par, dupa ce l-ai intins, ramane matasos si stralucitor.