In jur de 30 ron. nu este dureros rau... Daca vrei sa arati splendid merita. Ceara este cea mai buna metoda de epilare!
Logic ca doare...mai ales la salon...eu zic sa te faci acasa. XDD Cu din astea de la VIT.
Doare mai rau acasa pentru ca nu stii cum sa te faci daca esti incepator(si risti sa nu nimeresti temperatura optima)...si ceara calda este mai nedureroasa decat benzile
Dupa cate stiu eu de la sorumea(am ajutat-o de cateva ori) cam doar si acasa la primele aplicari.Sau mai tare ii era frica si ma punea pe mine sa trag benzile alea jos.Si cam 30 lei parca costau.Sau 20 si ceva.Si inainte de aplicare le incalzea in mana putin. SPER CA TE_AM AJUTAT
PS.Ea acum se epileaza cu aparat! NU MAI E CU LACRIMILE IN OCHII
Nu stiai ca benzile le poti incalzi cand le ai pe picior? O-O Freci vreo 5 minute banda aia...si dupa tragi! :X
Daca sti unde sa te duci costa pana in 20 de ron si nu prea doare..doar te gadila putin
Cam 20-30 de ron.Doare,dar nu mai mult decat epilatorul.Mai rau este pe copase, in rest nu cred ca o sa naspa.Succes!
Mergi la salon...in functie de salon preturile difera de la 15 la 50 de lei. Nu incerca acasa ca e aiurea daca nu te-ai mai facut doare putin dar e o durere suportabila si se merita durerea caci dupa 3-4 saptamani nu mai ai treba cu parul
Daca cauti oferte cu vouchere (bine ca trebuie sa fii si intr-un oras mai mare). eu una am gasit cu 19 lei oferta epilare in toate locurile cu ceara..si DA doare... tu din ce oras esti? oricum inceArca pe fun deal zumzi kuponiada