E bine daca ai parul blond, violetul de gentiana, o sa prinda foarte fain. Nu ard parul, chestia e sa nu ti-l facu cu pudra, niciodata, aia arde parul.
Eu zic ca nu merita. Prea multa munca ca sa il tii doua zile asa si apoi sa-l speli. Adica, sper ca stii ca se duc la prima spalare.
Da, sunt daunatoare parului. Pentru ca trebuie sa-l decolorezi inainte, asta daca nu esti superblonda.
Eu mi-am stricat parul cu decolorantul si mi-am patat toata casa de violet si albastru de metil, a fost o prostie.
Vopseaua trebuie aplicata in general pe par uscat, nespalat de cateva zile daca e posibil.
Am trecut și eu prin ce treci tu acum
Depinde de culoarea părului tău, dacă e șateen deschis o să prindă, mai închis de atât nu așa că va necesita decolorarea ( ceea ce nu e prea sănătăasă părului, ba chiar dăunătoare)
Violetul de gențiană îl găsești la farmacii și da, se diluează în destul de multă apă. Stai fără grijă, o să coloreze foarte aprins chiar și așa.
Într-un vas pui apă, apoi torni picături de violet de gențiană și îți pui bucata de păr pe care o vrei în acea compoziție și aștepți câteva secunde.
Persistă pe păr până la 2-3 spălări, dar îți pătează aboslut tot, de la prosoape la haine, pat, perete ( pe ce te așezi tu ), chiar și pe mâini se ia când îți coafezi părul, dacă te prinde vreo ploaie etc. Eu mi-aș mai face și acum, dar cu vopsea
Daca puteti sa-mi spuneti tehnici de a-l face ombre. Adica aplicat intr-un fel de V sau scari...stiti voi la ce m.am referit. Adica sa nu fie aplicat drept la punctul superior. P.s. am parul blond natural. Un blond deschis
Am parul blond deschis. Chiar foarte deschis. Dupa ce aplic solutia va trebui sa.l clatesc dupa vreo cateva minute sau oresau las asa?
Regin_Anca_1910 întreabă: