| Dbfgdjdjdjdj a întrebat:

Încep prin a menționa ca am 13 ani și 6 luni.Maine,1 decembrie merg cu toți colegii la patinoar.
Și am câțiva monstruletii pe fata care nu pot sa treacă pana mâine. As vrea ca mâine sa ma dau cu fond de ten,nu doar pentru acei monstruleti,ci și pentru a uniformiza nuanța tenului. întrebarea este:dacă ma voi da, a doua zi voi avea și mai multi? Am o mica frica..de asta.Eu ma machiez cu fond de ten pudra eyeliner și rimel doar la ocazii,zile de naștere, oricum nu des.Ce spuneți? Ma voi trezi vineri plina de coșuri?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, tocmai fondul de ten face foarte rau la un ten cu acnee, si in loc sa se vindece, mai tare ii infecteaza.
Sfatul meu, mai ales ca mergi la patinoar unde alergi pe gheata si transpiri, evita fardurile care amestecate cu transpiratia pot sa-ti infecteze si mai rau fata!
Esti perfect normala pentru un adolescent cu cateva cosuri, fii naturala si nu forta fata sa se ingrase mai repede si sa-ti scoata mai multe cosuri, evita fondul de ten!

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Depinde cat de calitativ e fondul de ten. Daca-l tii cateva ore nu cred ca o sa-ti apara, poate maxim inca 1-2 dar nu folosi in exces! cum ai zis, doar la ocazii.

| cristi202 a răspuns:

Daca ai avea monstruletiii pe talpa, as intelege, ca asa poate ai patina mai greu, dar nu inteleg ce are fata cu patinajul... happy
Dar eu cred ca nu e vorba de niste monstruleti, mai degraba tu ii vezi asa. Si de cum vezi tu depinde totul. Poti face sa para totul normal, si asa si va fi (crezi ca cineva se va uita atent la monstruletii tai? - eu nu cred, pentru ca fiecare isi are monstruletii sa-i la care sa se uite), sau sa faci o tragedie din asta, si ziua de miine se va dovedi a fi tragica, si nu din cauza monstruletilor, ci din cauza ca tu o vei fi facut asa.

| Dbfgdjdjdjdj explică (pentru cristi202):

Eu am specificat clar ca nu ma dau cu fond de ten doar pentru acei monstrului, ci mai mult pentru a uniformiza nuanța tenului.

| myhaelutzza a răspuns:

Buna! Incearca sa nu tii prea mult timp fondul de ten pe fata, adica da-te doar cat mergi la patinoar si apoi demachiaza-te si probabil nu o sa afecteze atat de mult.

| DragosMentol a răspuns:

Daca vrei poti incerca sa scapi de tot de ei.
Incearca cu tinctura de propolis si Mibazon( crema ).
Umezesti un tampon( pentru demachere ) in tinctura de propolis si dai pe fata, astepti sa se usuce si pe urma dai cu mibazon.
Asta faci seara inainte de a te culca.

In 2 saptamani eu am vazut efecte foarte mari si au continuat aceste efecte pana efectiv nu am mai avut nevoie sa ma dau. Cam intr-o luna am scapat definiv. Bine la tine este si varsta, dar poti incerca.
Ai grija cata crema folosesti deoarece se poate intinde pe perna cand dormi.
Succes

| Robert186 a răspuns:

Totul o să fie în regulă mai ales pentru că fondul de ten usucă codurile sper ca te-am ajutat

| ellabeagle a răspuns:

Nu e bine sa folosesti fond de ten cand ai cosuri, e ceva normal sa ai cosuri te maturizezi, nu este nimic neobisnuit, te-as sfatui sa nu folesesti fond de ten.