| ScapaMaDeEa a întrebat:

Incepe scoala si ca in fiecare vara slabesc! (sunt de la tara). De la inceputul scolii, din clasa 1 de cand sunt in oras, am inceput sa ma ingras usor usor pentru ca mi-a placut mereu McDonald's, KFC, SpringTime etc. straight face
Intrebarea mea este: Cum sa fac ca acum, cand incepe scoala sa mananc sanatos? E usor sa zici, renunta la paine, dulciuri si fast-food, dar e greu de facut! Deci, o sa incerc sa mananc sanatos, dar cat si ce ca sa-mi satisfac toate poftele? sad
Am 58 de kg si 1.65 m! Si vreau sa invat cate ceva si despre calorii, deci? Ce-i de facut? happy

7 răspunsuri:
| strawbbery98 a răspuns:

Uite iti pot da doua site-uri pe care sa le folosesti http://www.florentina.ro/index.php?cat_id=375 si http://www.csid.ro/calory-calculator/ sper sa ti-am fost de ajutor si gasesti pe primul site mult mai multe informatii de buna calitate. :* funda?

| AnnaAnnne a răspuns:

Fa sport mult si incearca timp de o saptamana sa mananci doar fructe si legume fara dulciuri, carne fastfood, daca vrei neaparat sa mananci si carne merge pieptul de pui fiert, e carnita slabahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa renunti la piine, dar renunta la McDonald's, KFC, SpringTime etc definitiv. Maninca asa cum maninci acasa la parintii tai si va fi bine, aceea este mincare sanatoasa. Daca ai sti ce contine mincarea de la McDonald's si celelalte... ai renunta fara sa mai intrebi.

| ScapaMaDeEa explică (pentru anonim_4396):

Mama ma hraneste sanatos si mancarea ei e de o mie de ori mai gustoasa decat mancarea de la Mc! Stiu ca nu e sanatoasa, dar contine ceva naspa care sa ma sperie? big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru ScapaMaDeEa):

Da. In primul rind carnea nu e carne ci resturi de oase, crant, piele si alte resturi de nemincat in conditii normale. Apoi, condimentele sint numai chimicale frumos colorate si picante sa nu se simta alt gust. Cred ca numai piinea este cit de cit naturala. Spun cit de cit, pentru ca are adaosuri de afinare, etc. Aici chiar nu ai cum sa te feresti. Dar de restul, da.

| selysol a răspuns:

Da e usor de zis si e usor si de facut ti-o spun din propria experienta eu am renuntat la painea alba si am inlocuit-o cu cea neagra nu e mare diferenta la gust dar cea neagra nu ingrasa asa si mananc in momentul de fata doar 1 maxim doua felii pe zi de paine neagra si de dulciuri nici nu vreau sa aud laughing eu care la inceputul vacantei eram fana a dulciurilor incearca sa nu mananci 3 zile dulciuri multa paine alba si carnuri de-alea grele si prajite in loc de carne prajita mai bine manaca carne de peste sau carne de pui fiarta cu 1-2 cartofi fierti primele zile e mai greu sa te abtii dar nu renunta am incercat-o pe propria piele si nu vorbesc tampenii si mie imi era pofta de inghetata prajitura pizza mai ales cand ai mei gateau pizza la cuptor si cumparau inghetata si faceau prajituri laughing iar cand ma imbiau cu mancare ziceam nu desi in sinea mea o insfacam indatalaughing daca te apucai de la inceputul vacantei acum erai foarte okey si slaba dar nici acum nu e tarziuhappycand iti vine pofta de ceva care are un numar mare de calorii insfaca repede un mar para ce fruct ai tu la indemana si manaca-l bea si multa apa sper ca ti-am fost de folos :* multa bafta

| Crisstyanos a răspuns:

Cand iti vine pofta de mcDonald's sau kfc du-te repede si cumparati un mar o banana sau un fruct daca este posibil chiar mai multe manancale si dupa aceea fugi la aceste fast-food si o sa vezi ca pofta ta o sa-ti fie mai mica si o sa simti un gust diferit si incetul cu incetul o sa mananci mai putin eu asa am facut