Ideea ta e foarte buna! Fii trendy, draguta, dar nici nu iesi neaparat din tipare! Doar zambeste mereu si lumea te va remarca!
Te.ai gandit bine
Daca iti iei fusta iti va fi cam frig.
Ar arata bine si o bluza. sau camasa cu vesta`
Cum vreii tu
Bafta
:*
Fusta, camasa cu cravata, parul prins in doua codite si sandalute. glumeam . pai cred ca ar fi bine cum ai zis ca vrei sa te imbraci dar poti sa nu-ti pui cravata .sau aveti in uniforma cravata aia si e obligatorie? .si parul ti l-ai putea lasa liber trebuie sa te imbraci in ce te simti tu mai bine
Un pic prea neadecvat de scoala. Cercei cu sidef? Nu.Mai bine ia`ti cercei de aur pe care i`ai primit cand erai mica.Ma mir ca nu v-ar zice cineva ceva de cerceii din sidef. In rest e perfect. Bravo!
Poti purta niste pantaloni negri sau rosii o camasa alba si o cravata neagra sau rosie.niste adidasi sau tenesi si gata! nu trebuie sa te strofoci prea tare
Oofff cred ca si pe voi va obliga cu cravata. ufff! o urasc infine
vesta ar fi mai draguta decat cravata si nu iti face griji vor trece si profesorii cu vederea la inceput.
parul tu ti-l alegi pentru ca stii cum iti sta bine
cercei din sidef! nu.
tenesi! da.
luciu de buze! infine cum vrei tu dar parerea mea ar fi sa nu iti pui un luciu foarte sclipicios
acum sugestia mea ar fi sa iti pui o vesta simpla neagra, camasa cu maneca scurta ca nu ingheti in septembrie, parul putin dat cu spuma infoiat, si 2-3 bratari rock negre.
si ghiozdanului niste insigne pe el
noroc!
Sam cateva modificari pentru tine...as zice sa te imbraci pentru scoala cu : -o camasa alba -blugi stramti albastri -o cravata rosie parul desprins -cercei in forma de inimioare sau fluturasi -putin fon de ten roz -luciu de buze tot roz dar nu prea strident -si sa te incalti cu adidasi! Sper sa iti placa ...Succes in continuare
Hmmmm! Eu as zice sa renunti la cravata fiindca nu mai suntem in perioada pioneratului.Ai putea sa iti iei blugi, tenisi, o bluza sau camasa.
E buna combinatia ta. Poti sa pui la camasa o esarfa rosie sau neagra (sau amandoua) sau un colier la fel (in loc de vesta). Teneisii pot sa fie tot rosii si/sau negrii. Sau, de exemplu, poti sa iti iei camasa alba, pantaloni negrii, tenesi rosii si o esarfa rosie. Sunt multe combinatii pe care le poti face cu rosu sau negru. Daca vrei sa porti fusta, poti sa iti cumperi o fusta rosie mai scurta. Sper ca ti-am dat niste idei bune... te pup si bafta la scoala :*.