| madalinutza16 a întrebat:

Buna:*Incerc de 2 saptamanii sa slabesc si nu ma pot abtine de la dulciuri si alte prostii care ingrasa foarte mult...Ce pot face sa ma abtin de la ele? pup(funda)

Răspuns Câştigător
| Badgirl117 a răspuns:

Sfatul meu prietenesc e sa consulti in nutritionist pentru ati da o dieta speciala in care nu va trebui sa te abti de la dulce insa sa nu crezi ca vei putea manca cat vrei! Sfa de pe internet nu sfaturile sau dietele de pe internet nu sunt nefolositoare sau dietele pe carte ti le dau prieteni pentru ca nu se potrivesc organismului tau si in plus iti promit ca va vei slabi daca consulti un medic sau nutritionist sau daca vrei sa faci fidness la o sala specializata! In orice caz iti urez noroc si iti tin pumni pentru ca stiu cum este sa vrei sa slabesti si iti este greu si eu am fost cam grasuta in ultimul timp!

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| lanadelsex a răspuns:

Multa apa si guma de mestecat.

| sophieLY a răspuns:

Si eu ma tot chinui sa ma abtin de la ciocolata si chips-uri, dar NU POT! Asa ca incerc vara asta sa ma apuc de un sport, ma gandeam la tenis, dar tu poti sa mergi seara pe la 8-9 la alergat si fii sigura ca o sa te mentii in forma. Se spune ca daca faci sport, poti sa mananci orice ca nu te ingrasi. Eu mai fac cateodata niste abdomene sau genoflexiuni seara, cand am chef.
Spor la slabit!

| alexuw210 a răspuns (pentru sophieLY):

Abdomenele si genoflexiunile sunt pentru definire si cresterea in masa musculara, pentru slabire, este cardio, si eu dupa ce m-am lasat de sport, dl 88 kg la 1.94 am ajuns la 103... si abdomene faceam cu sutele.

| sophieLY a răspuns (pentru alexuw210):

Scuza-ma, dar in cazul meu nu este necesar sa dau foarte multe kg jos, ca nu sunt grasa deloc. Dar asa suntem noi: spunem ca suntem grase si de fapt suntem slabe.

Te cred te cred... oricum, sportul este sanatate curata tongue eu de ex. alerg singur in tineretului. (daca esti din buc)

| sophieLY a răspuns (pentru alexuw210):

Nu sunt din Bucuresti. Si eu alerg dimineata pe la 6 si seara la 10. Vara asta ma apuc si de tenis big grin.

De unde esti? am fost in liceu sportiv si am 12398721846 prieteni care fac tenis. poate te pot ajuta.

| argo a răspuns:

Pe de o parte e normal sa nu te poti abtine, glucidele is sursa preferata de energie a corpului pentru ca zaharul ajunge repede in sange dupa ce il consumi, e energie rapida.
Incearca sa reduci din ele si daca vrei sa mananci mai sanatos si sa inlocuiesti treptat dulciurile cu ceva natural iti recomand sa cumperi miere de albine si sa folosesti (poti folosi ca si inlocuitor de zahar) si fructe care iti plac tie.

Daca nu te poti abtine de la prejeli, cartofi prajiti, chipsuri, junk food poti sa inlocuiesti uleiul de floarea soarelui
care e foarte nesanatos pentru gatit (+ca ingrasa) cu ulei de cocos si ulei de masline (bun si pentru salate)

Totul e sa consumi energie mai mult de cat mananci ca sa se creeze deficit si corpul sa foloseasca energia din grasime (sa slabesti).
Daca faci ceva sport si consumi mancare sanatoasa o sa se regleze organismul la un moment dat si o sa fie ok.

| alexuw210 a răspuns:

Buna... ca fost sportiv de performanta iti pot spune cateva cuv, nu e nicio problema ca mananci dulciuri, sa fim seriosi, toatalume o face mai mult sau mai putin, ideea e ca, fara munca nu rezolvi nimic, infometarea si abtinutul dl dulciuri nu fac decat sa slabeasca sistemul functional. Asa ca, o alergare e sfanta odata la doua zile macar, si o dieta ok, va face miracole. daca mai doresti ajutor, lasa msj.

| madalinutza16 explică (pentru alexuw210):

Eu m-am bagat si la handball acum 3 saptamani dar momentan fac antrenament de 2 ori pe saptamana si nu se vede nici-un rezultat

| alexuw210 a răspuns (pentru madalinutza16):

Rezultatul se va vedeam in urma muncii, de doua ori este egal cu 0, minim 4-5 ori pe saptamana, alergare foarte multa, dupa... rezultate tongue