Uite reteta mea pentru manichiura perfecta: iti tii unghiile 15 minute in zeama de lamaie si apa (1/3 zeama, 2/3 apa)deoarece intareste unghiile si le face mai frumoase. Apoi, aplic stratul de oja dorita si apoi, inca unul. Asa e mai bine. Dupa aceea, aplici un strat de lac de unghii pentru a le face mai tari si pentru a proteja straturile interioare. Bineinteles, fiecare pas se face dupa uscarea stratului de oja anterior. Sper ca te-am ajutat!
Poti incepe prin a-ti degresa unghiile, sa adere mai bine oja. poti folosi zeama de lamaie, sau chiar spirt. aplici un strat de top coat (lac incolor) care contine anumite vitamine, dupa care astepti sa se usuce, aplici un strat de oja, astepti sa se usuce foarte bine, dupa care aplici un alt strat de oja daca mai e nevoie, dupa care aplici un strat de lac incolor pentru stralucire si uniformizare. ai grija, dupa fiecare strat de lac/oja aplicat, asteapta sa se usuce foarte bine, asa rezista mai mult.
Buna scumpo, cred ca cel mai bine e sa pui un strat colorat si apoi unu incolor daca vrei s pui 2 straturi pentru mai multa culoare nu cred cai nevoie s mai pui ceva pe deacupra
Eu cand imi fac unghiile dau un strat de lac[incolor] apoi dau cu oja dorita[eu am avut intr-o zi unghiile negre, si, ce-mi veni mie am dat un strat alb peste si a iesit un verde dragut]dupa ce ai dat cu oja astepti sa se usuce si dai din nou cu un strat de lac pentru. rezistenta
Mai intai dai doua straturi de oja colorata iar dupa ce sa uscat dai cu lac pentru a rezista. Sper sa te fi ajutat.
Georgian1992 întreabă: