Cea mai buna este lotiunea tonica pentru cosuri...eram plina de cosuri si vreo saptamana-2 m-am dat cu ea dimineata si seara si mi.au trecut. daca vrei mai umlte informatii despre orice produs Avon da add: sufar_din_cauza_tha :*
Sunt total de acord cu ce a zis SparklingAngel. sa stii ca e foarte buna acea crema de la Elmiplant, eu folosesc si Lotiune tonifianta pentru tenul mixt / normal si nu e nici scump dar depinde si de tenul fiecaruia eu am avut o crema scumpa de la Roche Pose am dat o gramada de bani ca cica e foarte buna si nu s-a intamplat nimic pe cand la o prietena aproape ca numai avea cosuri depinde de ten.
Mai bine cumperi de la Elmiplant, sunt mai eficiente.Iti recomand crema anti-imperfectiuni http://www.elmiplant.com/ro/Hidratare/Crema-Hidratanta-Anti-Imperfectiuni
Da eu folosesc de multi timp si sunt folositoare daca le folosesti regulat.
Dami add la id meu ca sa vbm mai multe si poate te.ar interesa sa te inscri ca reprezentant sh ai mai multe oferte sh cadouri in fiecare luna + ca poti avea un discount intre 15%-40% te astept:*
Buna,gelul de curatare este mei bun, eu iti recomand un exfoliant pentru cosuri si 3in 1 gel de curatare/gel exfoliant si masca pentru fata. Poti incerca alte produse sa vezi care se potriveste tenului tau.
De la Avon cele mai bune produse pentru ingrijirea fetei sunt cele din gama PlanetSpa. Sunt chiar eficiente
anonim_4396 întreabă: