Daca e regulat, ar trebui sa-ti vina intre 16 si 19.cam cu 2-3 zile mai inainte ca luna trecuta.pe 25 nu prea are sanse, doar daca nu e regulat
In mod normal(daca ai ciclul regulat), trebuie sa iti vina incepand cu a3-a saptamana dupa ce ti s. a terminat. daca nu iti este regulat, atunci se poate sa nu iti vina pana pe 25.depinde de corpul tau. sper ca ti-am fost de ajutor:*
Si eu am avut astfel de probleme Nu-ti face griji.nu e nimic iesit din comun.sunt doar niste dereglari hormonale. cel putin eu asa am inteless de la doctora mea de familie care mi-a mai spus ca poate sa`mi vina chiar de 2 ori intr-o luna sau deloc Si da, e o posibilitate sa-ti vina pe 25.sau mai tarziu. Sper ca am ajutat! Funda? =x
Este foarte posibil pentru ca ciclul nu vine constant in primii 2 ani sau chiar mai mult
De obicei pe aceeasi data sau mai devreme cu 2-3 zile de luna trecuta. iti poate veni si la sfarsitul lunii dar daca nu iti vine regulat ar fi bine sa dai pe la doctor
La inceput vine tot timpul aiurea pana se regleaza. Mamei mele i-a venit prima oara si nu ia mai venit timp de 6 luni. Si mie mi-a venit tot timul aiurea pana sa reglat
Pai depinde de organism.La mine de exemplu exact la 3 saptamani sunt pe stop.
1.Pai cam in perioada asta ar trebui sa fii (in 2-3 zile sau poate si deseara cine stie)
2.Nu nu are cum
Logic ar fi trebuit sa iti vina pe 11 la 21 de zile dupa ce ti-a trecut ultima data. Asta inseamna ca intarzie ceea ce e normal daca e neregulat
De ce crezi tu că nu ştiu şi băieţi?
Este ceva normal, deeoarece nu ai dat naştere la nici un făt ca ciclu să. ţi vină regulat.
Pînă nu vei rămîne însărcinată şi nu vei lua anticoncepţionale menstruaţia nu va avea o dată fixă de venire, ea va veni pe parcursul lunii.
Pa, pa.