Daca aveai paduchi trebuia sa te manance peste tot capul nu numai la ceafa, poate esti alergica la samponul pe care il folosesti, imposibil sa ai paduchi si sa nu fi observat mama ta ceva si chiar daca ai poti scapa de ei cu samponul,, paranix,, care il gasesti la farmacie
Nu mi s-a intamplat, dar iti pot da niste sfaturi. Intai, ar trebui sa-i spui mamei tale toate acestea, iar apoi ar trebui, pentru siguranta, sa-ti iei un sampon anti-paduchi, Si aici ar trebui sa vorbesti cu parintii/doctorul tau, deoarece unele sampoane pot crea reactii alergice. Si de asemenea mai e recomandat sa nu stai cu parul desprins mult timp, deoarece in acest caz paduchi ti se vor intinde pe tot parul (daca ai).
Sper ca te-am ajutat!
Fratele meu mai mic a luat paduchi de la scoala si ii era tare rusine.
Din cate imi aduc aminte, stiu ca mama a cautat un tratament natural pentru paduchi si ouale lor care sa nu ii afecteze scalpul sau sa ii cada parul dupa ce termina tratamentul.
A gasit la recomandarea unui doctor un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.
Gelul acesta nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si cel mai placut e ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.
Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat complet si repede de paduchi si oaule lor.
Imi aduc aminte ca mama era tare multumita de produs, ca a scapat natural de paduchi si chiar ii povestea unei prietene despre cat de eficient este produsul si ce bine miroase.
Pup
Da,du-te la farmacie si este o solutie pentru paduchi/lindeni in jur de 9-10 lei..citesti instructiunile, trebuie sa stai in jur de jumatate de ora, te speli si numai ai nicio treaba..se vad greu de accea poate nu a observat...ei se inmultesc repede si cel mai bine e sa te dai cu solutie ca sa fii sigura, daca te dai cu sampon nu ies, ei raman pe fir, oricum solutia nu afecteaza in niciun fel parul. Numai bine
Ia incearca sa iti scuturi parul in cada/chiuveta si vezi daca au cazut mai multi paduchi ( asa vei stii sigur ca ai) chestiile albe care se iau greu pot fi de la matreata. dfar chestia neagra de care zici...deci vezi tu daca iti cade ceva din par in urma scuturatului...si cel mai bine ii vezi la chiuveta.( asa am facut eu cand am avut sa fiu sigura ca erau