| Iriiiii a întrebat:

La al 3-lea deget de la mana, am o ridicatura de piele.Mama zice ca-i neg, dar eu nu cred.Adica arata pur si simplu ca o ridicatura de piele plus ca e si tare., are culoarea pielii, nu e negru.Stiti despre ce e vorba? Cum as putea face sa dispara? A, tot la acelasi deget langa unghie pielea e aspra, uscata si tare.Folosesc crema de maini, am pus si ulei de ricin si de masline si nici un rezultat.Ma puteti ajuta? Multumesc.

6 răspunsuri:
| stefyyyx a răspuns:

Da mama ta are dreptate este neg, dar du-te la farmacie si iti va da ceva pentru neg FUNDA

| BubbleShoot a răspuns:

Pai eu cred ca este de la scris.va trece de la sine :*.
mult noroc!

| loredanadevil a răspuns:

Stiu ca pare cam ciudat da eu asa am facut o bugata de ata o legi inprejuru acelei pieli ridicate care seamana cu un neg o inozi o si o dai jos si o bagi introo bucata de hartie pe care o motolesti si o ascunzi undeva unde nu o sa gaseasca si nu o sa umble nimeni si cand putrezeste ata putrezaste si negu acela si kade sper ca ti-am fost de ajutor

| CristinaKti a răspuns:

Este neg ai putea merge la un control ca sa fi singura insa nu lasa sa ti`l taie daca este mare mai cumparati HISTOFREEZER ingheata negul si dispare :*

| Shinto a răspuns:

Mi se pare ca ai facut o batatura, si nu e vorba de un neg.Strangi prea tare pixul sau stiloul.Inlatura periodic pielea uscata cu o piatra de calcaie, nu mai strange pixul asa tare si va trece cu timpul.Dar sa nu astepti sa-ti dispara maine! Sa stii ca dureaza!

| KellyGreen a răspuns:

Nu e vorba de nici un neg. O prietena de'a mea are aceeasi problema. Sursa problemeii este de la scris. O sa iti treaca cu timpul dar atat timp cat scrii mult de mana nu o sa treaca dar nici nu o sa se agraveze.