| faaalyoana a întrebat:

Buna la fete!
As vrea sa ma fac cu nuantator cel mai deschis roskt., prinde peste un par care a fost vopsit negru? dar s-a mai dus culoarea e negru ala decolorat.(la soare se vede k e castaniu rosiatic asa),. oare prinde sa-mi iasa asa visiniu.reflexe ceva? am o colega care s-a facut si a prins la ea eu zic k a iesit roscata (tot asa inainte era bruneta se facea cu casting si i-a iesit)., da eu is mai inchisa la par.
As vrea sa stiu din experienta, daca imi va iesi, sa nu dau banii de pomana pe pliculetzele de nuantator.
Dau funda la cel mai concret raspuns.

Răspuns Câştigător
| Lavinia218 a răspuns:

Clar nu iti iese nimic! Dar daca brunetul nu mai este la fel de intens ca atunci cand te-ai vopsit tot nu iti va iesi roscat! cu atat mai putin cu nuantator! am incercat si eu si nu a iesit nimic. am reusit sa ma fac roscata (rosul acela intens) abia dupa ce m-am decolorat! Nu da banii de pomana!

1 răspuns:
| aryana1991 a răspuns:

Eu sunt saten deschis la par si am vrut sa ma fac bruneta cu nuantator si nu mia prins deloc bine si pana la urma mi-am luat vopsea mai bine ia-ti vopsea ca sa fi sigura ca oricum nuantatorul nu tine cine stie ce