| florina200 a întrebat:

Buna,la scoala mea pe 16 octombrie este ziua alimentatie sanatoase eu sunt ca un fel de organizator al clasei si am facut cateva scenete si nu stim in ce sa ne imbracam nu toti au costume si daca ne imbracam fiecare in ce fruct suntem ar arata ca un curcubeu va rog o idee.

3 răspunsuri:
| JustMusic a răspuns:

Pai fetele ar putea purta o camasa alba si o fusta colorata, iar baieti cravata colorata, sau daca nu sa aveti camesile de aceisi culore. Poti face ecusoane cu fructul care sunteti sau niste bratari din hartie, ori am mai vazut la ceva semantor la mine la o clasa aveu puse ecusone in piept si pe pantaloni cu ceea ce reprezentau.Sau ati putea sa va desenati pe fata ca sa fie mai iesit din comun.

| CuteLittleKitty a răspuns (pentru JustMusic):

Ideia asta e mai draguta happy

| CuteLittleKitty a răspuns:

Hmmmm, poate ar trebui sa va luati fetele rochii verzi iar baietii costume asortate, daca vreti verde cu alb... Apoi accesorizati! Fetele puneti lanturi in forma de fructe, poate curele pe care puneti ecusoane cu frucete legate de brau, iar baietii ecusoane
Poate nu vor toti verde, ideia ii sa aveti acelasi stil iar daca faceti pe perechi sa fie asortati... Sper ca ti-am dat ceva idei