| nicoooletaaa a întrebat:

La sfârșitul lunii aprilie trebuie sa merg la o nunta si habar nu am cu ce sa ma imbrac. Problema e ca am cam pus kilograme in plus si am burtica. Nu sunt nici foarte inalta, deci nu imi sta prea bine cu burta. Ca sa o dau jos, nu prea am timp pentru ca vine Pastele. Dati-mi va rog o idee de o tinuta corespunzatoare. Cu/fara maneca, sanda/pantof?

Răspuns Câştigător
| LoredanaS19 a răspuns:

Fara mânecă pentru ca vine căldura + agitatie si vei muri de cald, in plus alege ceva ce nu sta chiar asa strâmt in zona burtii. Sau daca te tine bugetul sunt acei,, chiloti " care au o chestie elastică si se ridica pana peste burta si aia face ca burtica sa nu se vada, dar nu trebuie sa te complici asa tare, iti iei o rochiţă mai larga ( nici chiar exagerat) nişte pantofi cu toc ( daca nu ai probleme cu mersul pe tocuri) dar daca optezi pentru o rochie lunga pana in pământ atunci te sfătuiesc sa iei sandale caci sa stai aproape o noapte intreaga pe tocuri nu e o alegere asa buna, dar daca ai o rochiţă pana pe la genunchi poti lua cu incredere tocurilehappy distracţie placuta:*

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ia-ti o rochie de genul `baby doll` pune accent pe talie si e larguta in zona abdomenului astfel ca nu se va vedea burtica si va si parea ca ai talie (in caz ca nu ai).

Răspuns utilizator avertizat