| minho a întrebat:

Buna la toata lumea! Am nevoie de ajutor si sper sa-mi dati niste sfaturi.Parul meu devine uleios daca nu il spal in fiecare zi, unii mi-au spus ca e din cauza samponului dar eu nu cred asta pentru ca am incercat o gramada pana acum si tot nici un efect. Aveti voi vreo idee, un tratament ceva?

Răspuns Câştigător
| Goguryeo a răspuns:

In primul rând se datorează transpirației, nu știu dacă și în cazul tău, oricum ce îți pot recomanda este să încerci shapoane pentru păr gras (Grassy Hair în engleză).
Și la mine este aceași chestie, acum că mă spăl cu shamponuri pentru păr gras, mă ține 3-4 zile., oricum părul trebuie în general spălat odată la 2-3 zile.

Numai bine!

3 răspunsuri:
| Elly213 a răspuns:

Cu cat il speli mai des cu atat de ingrasa mai repede.Este si cazul meu.De exemplu ma spal azi, pe durata zilei arata ok..si maine ar arata destul de bine.Dar deja a 3a zi se vede ca ar trebui spalat.Eu am un par foarte sofisticat.Incearca de ex in vacanta de craciun daca stai in casa sa te speli o data pe sapt poate se va obisnui asa.Incearca sampon pentru par gras si mult succes!

| RandomGirl a răspuns:

Sunt bune pe naiba cele din comert, na depinde de fiecare persoana, eu una am renuntat la sampoanele cu chimicale si mi-am luat un sampon naturist de la VivaNatura pentru par gras. Este foarte bun! Ma spal o data pe saptamana cu el pentru ca parul nu mi se ingrasa decat dupa 4-5 zile si am scapat si de matreata.(tipul meu de par este gras)
Iti recomand orice sampon naturist de la plafar este alegerea cea mai buna si sa nu asculti de cineva care iti zice sa iti speli parul zilnic, o data la 2 zile sau mai mult e ok, dar daca te speli zilnic uleiurile naturale care sunt la radacina nu mai ajung la varfuri -> varfuri despicate.
Incearca sa nu stai cu mana prin par atat de des, se poate ingrasa din cauza asta.
Nu te mai spala cu balsam pentru ca s-ar putea sa iti accentueze ingrasarea parului.
Nu poti sa scapi de parul gras decat daca te speli atunci cand vezi ca se ingrasa.
A, am auzit de fete care dupa ce s-au vopsit nu li s-a mai ingrasat parul, dar eu nu incurajez vopsitul pentru ca nu vreau sa ajung la batranete sa am 2 fire 2 paie si pe langa asta sa arate urat, deteriorandu-se in timp.
Iti doresc o seara placuta.

| tyna90 a răspuns:

Incearca sampoanele profesionale pentru par gras