| anat a întrebat:

Buna la toti, am o problema care ma poate ajuta.
Am 18 ani si cintaresc 61 kg, vreau sa slabesc un 5 kg.
Problema ii ca am vrut sa tin dieta cu sirop de artar, dar mama imi zice ca imi voi strica stomacul si m-a pus oliaca pe griji, vreau sa incer 5 zile sa tin, da mama nu ma lasa, ce pot face ca ai mei sa nu observe ca eu tin o dieta in dieta asta nu trebu sa maninc nimic. ajutati-ma va rog.

7 răspunsuri:
| xCarol a răspuns:

Daca nu mananci nimic timp de 5 zile situatia se poate agrava si ba chiar poti adauga ceva kg in plus. Ai putea reduce putin din mese...dar nu de tot si ai putea sa renunti la tot ce e dulce. asta iti pune kg pe tine. happy Mult Succes... happy in rest..iti trebuie Vointa si Ambitie.

| antigoni a răspuns:

In primul rand daca vrei sa o copiezi pe Beyonce si dieta ei...trebuie sa stii ca ea MANCA in timpul acestei diete! Vrei sa lesini si sa treci in lumea celor drepti nemancand 5 zile? Sau sa le faci paguba parintilor tai ajungand la spital? In timpul acestei diete se mananca fructe si legume... fara mancare gatita. De fapt este o cura de detoxifiere care are si efect de slabire evident.

| AndreiMM a răspuns:

Eu am slabit foarte mult de cand m-am apucat de fumat... de ce nu incerci?

| denisadenisa23 a răspuns:

E o prostie sa renunti de tot la macare eu te sfatuiesc sa bei apa cu lamaie sa elimini painea alba din alimentatia ta sa mananci fructe si legume iar dupa ora 7 nu ai voie sa mai umbli la frigider tongue dar asta nu doar 5 zile trebuie sa iti faci un obicei sa mananci sanatos. bafta la dieta:*

| remediinaturale a răspuns:

Mama are dreptate :))
Vezi aici un produs destul de ieftin si care te poate ajuta sa iti rezolvi problema rapid http://www.remedii-naturale.com/......-450g.html

| RoxYuuKikyo a răspuns:

La 18 ani 61 kg? Nu este foarte bine, adica oricum depinde si de inaltime.
Decii! Ca sa slabesti nu trebuie sa tii neaparat dieta ci sa faci mai mult sport! Dietele sunt foarte... dure, aspre, destul de periculoase. Daca te obisnuiesti cu dieta asta dupa aia o sa uiti sa mai mananci cand iti este foame si crede-ma ca poti ajunge la spital. Cunosc gen de persoane.
Poate ar fi mai bine daca ai manca muult mai des un fruct! Dupa masa sa zicem o portocala sau un mar. Sau orice alt fruct. Si sa faci sport! cel putin 30 de min pe ziwinking
Funditssa? puppy dog eyes

| anat explică:

La pine am renuntat, seara mananc numai un iaurt de 0%.nu mananc mult, nu stiu de ce am in ceput a prinde kg astea, problema ii ca nu pot face mult sport, fac 15 minute... obosesc repede si imi este interzis multe misca, ca am probleme cu inima, ma gindesc ca am inceput am ma ingrasa ca am primit de 15 zile niste vitamine care sa ma ajute sa imi intaresc unghiile si parul ca am acum si niste probleme cu parul mi-o inceput sa-mi cada, si azi am realizat ca poate sa fie de la vitaminele astea, am sa plec la farmacie si imi voi lua alte vitamine care nu contin asa multe calorii,
multumesc toturor care mi-au raspuns.
Apropo de fumat ne vreau sa ma apuc, nu imi fcae si nu dores sa fumez,
multumesc.