In primul rand, trebuie sa ai o igiena stricta. Si nu trebuie umblat cu mainile pe fata, e chiar recomandat sa nu se atinga deloc fata, pentru ca pe maini sunt cei mai multi microbi.In nici un caz sa nu incerci sa le storci pentru ca agravezi situatia! Iti recomand si un lapte demachiant de la CLAS, cu migdale dulci si gabenele, de folosit dimineata si seara. Trebuie sa renunti la tot ce contine cofeina si menta! Altii recomanda produsele Dermogent, sau Revitol Acnezine. In nici un caz produse magice de la Avon, Oriflame, Vichy sau altele Oricum, cea mai importanta e igiena!
Poti sa iti iei zynerit este foarte bun sau o crema de la isispharma cu glyco 12(daca ai pielea mai sensibila) oricum ambele sunt bune numai ca trebuie sa le folosesti ca la carte ca sa nu ai probleme iar daca nu ai foarte multe cosuri incearca si rpodusele de curatare a tenului daca nu iti trec poti incerca cu incredere zynerit si crema de la isispharma cu zyneritul trebuie sa ai mai multa grija pentru ca daca ai tenul sensibil sa nu aplici mult ca sa aiba un efect invers in rest e ok
Hi :* Am avut si eu aceeasi problema, si crede-ma eram disperata. Eu te sfatuiesc sa incerci Zineryt (solutie) pentru cosuri. La mine a functionat, am luat o pauza si cand am reinceput tratamentul nu isi mai facea efectul. Apoi am folosit Eryfluid si am scapat de cosurile mari si inflamate. Le poti incerca pe amandoua ca sa vezi care isi va face efectul. Oricum, depinde de ten.
Daca esti la pubertate, e ceva normal. Fa mult sport, spala-te de 2-3 ori pe zi cu un sapun antibacterian si foloseste o lotiune abraziva sau un tratament impotriva cosurilor, gen Zineryt. Succes
Masca de argila, spirt ca sa le usuce, sau ceva d ela plafar pentru ca e natural si e mai bun-zic eu- ...eu cam asta folosesc dar nici nu pot sa spun ca am multe cosuri...
Cu rugaciuni.
Fratilor, eu cu toate cremele nu scap de ele.Asa ca le-am lasat in plata lor de cosuri, so au inceput sa dispara \:d/
Buna!
Zineryt este cel mai bun tratament importiva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici, ramase in urma cosurilor, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala (si nu numai). Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul potrivit tipului tau de ten. Succes si numai bine!
P.S. Dar cel mai bine ar fi sa consulti si un dermatolog.
Crema Brevoxyl e foarte buna pentru cosuri. E cam 25-30 lei. Te ustura putin cand te dai, dar iti vor trece cosurile imediat.
anonim_4396 întreabă:
GheorgheJupan întreabă:
kalakkas întreabă: