| ramonatm17 a întrebat:

Buna lume! am si eu o intrebare...pro sau contra proteinelor? M-am apucat de sala si am inceput sa beau si proteine pentru a creste in greutate (intr-o intrebare anterioara am precizat ca vreau sa ma ingras) as vrea sa stiu parerea voastra despre proteine si as prefera sa fie oameni care le folosesc, nu din auzite, ca din auzite am tot ascultat pareri Multumesc frumos:*

4 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Da, ia-le dar nu in exces! In cantitate moderata! Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Proteinele sunt ok daca sunt luate cum trebuie
incepi usor cu ele, adica o doza mai mica decat cea recomandata si pe parcurs cresti doza sa te obisnuiesti cu ele
dar daca vrei sa e lasi de sala nu te lasi intr-o clipa, reduci sedintele la sala ca asa s-ar putea sa ai probleme
gl

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am incercat si eu sa ma ingras tot cu proteine si mergand la sala, dar nu luam greutate si am aflat dupa cateva luni de ce. Pentru a se asimila, proteina foloseste mai multa energie (arde mai multe calorii). Ca sa te ingrasi fara a intrece masura si pastrand o dieta sanatoasa, consuma grasimi vegetale (ca din avocado), paste si cartofi cu masura, cereale si lactate.

Atentie la cantitatea de proteine consumate... rinichii pot suferi de la exces.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci mare greseala oprestete peste un timp dupa ce nu mai mergi la sala corpul tau va incepe a se ingrasa si asupra sanatatii actioneaza negativ. poti folosi norma zilinica de proteine din produsele naturale cascaval, ou, peste si altele succese la sala ai grija de sanatatea ta