| ___pr6R a întrebat:

Buna.M-am epilat pe mâini cu lama din lipsa de timp dar fără sa umezesc mâna sau lama. Imediat mi-au apărut pete roșii pe mâna.Incât timp trec aceste pete?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Petele vor dispare in 2-3 zile. Problema e că dacă ai inceput cu lama, părul va creste mai des si mai gros.

| dullcat a răspuns:

Buna. Lama e extrem de agresiva cu pielea, mai ales pe uscat. Gandeste-te ca asta e motivul pentru care exista n produse speciale pentru spumare inainte de ras, atat pentru barbati cat si pentru femei.

Daca folosesti aparat clasic cu o singura lama, pielea nu mai este asa de afectata, cu conditia sa exista spuma si pielea sa fie umezita bine.Dar daca folosesti bic din ala nasol cu 3-5 lame, mai ales pe uscat, atunci asteapta-te la probleme. Stiu ca pare mai rapid asa, ( ca am procedat si eu asa in situatii limita laughing ) dar pentru 5 minute pierzi apoi timp sa te dai cu crema in perioada urmatoare, pe langa aspectul neplacut de iritatie. Si nu cred ca merita.

| ___pr6R explică (pentru dullcat):

Dar roșeața asta mă ține mai mult de o zi? acum mi-a mai trecut doar ca se mai vede puțin

| dullcat a răspuns (pentru ___pr6R):

Va trece in 2 zile sau maxim 3.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Într-o săptămână, maxim doua.
Că să nu mai pățești chestii de genul, programeaza-ti o zi in care să te ocupi doar de îngrijirea personala.

| ___pr6R explică (pentru anonim_4396):

De fapt nu sunt chiar pete sunt mai mult punctulețe așa.M am dat cu o crema hidratanta ca sa nu se mai vadă așa tare și roșeața a mai trecut