| Barbiiiiie a întrebat:

Buna :*
M-am gandit sa ma vopsesc un "castaniu " eu sunt bruneta, ma gandeam sa ma decolorez cu 3 pliculete de pudra decoloranta ceva in genul acesta : https://www.google.ro/......ps?/search
Credeti ca o sa imi iasa? dar cat sa tin pe tot capul pudra decoloranta aveti idee?

5 răspunsuri:
| sonyaandreea9292 a răspuns:

Buna, eu mi-am facut doar cateva suvite albastre si am stat 35 min si inca nu era decolorat cum trebuie si sa nu mai zic ca asa mi-a ars parul, probabil ca stai cam o ora sau mai mult o sa observi tu dupa culoare, infine ai mare grija ca iti arde destul de mult parul

| Chαяtreux a răspuns:

Pudra se tine maxim 40 de minute. Dar sincer sfatul meu este sa nu te decolorezi. pica mult par. Mai bine te vopsesti de doua ori cu un castaniu confused

| Awndre a răspuns:

O sa-ti faci praf parul daca ti-l decolorezi acasa. Brunetul e natural? sau ai fost vopsita brunet? Ca daca e natural, poti ajunge la castaniu din vopsea fara decoloranthappy

| Lioиeѕѕ a răspuns:

Daca esti atenta, nu are ce sa nu iti iasa. Nu te grabii si urmeaza instructiunile produselor!

| AdINuTzZa3 a răspuns:

Buna eu mi-am decolorat parul din negru vream sa imi fac un roscat mai aprins.mi-sm stricat parul cu decolorantul, din negru a ieșit portocaliu, si din portocaliu un roz ciudat.dar oricum parul sa deteriorat foarte rau..am avut nevoie de mai multe tratamente ca sa imi revina la loc happy :p

Întrebări similare