| Tabii. a întrebat:

M-am hotarat sa nu ma mai tund deoarece o sa-mi para rau laughingsi as vrea cateva idei de cum as putea sa imi coafez parul avand in vedere ca e lung.Merci!

7 răspunsuri:
| mrrry a răspuns:

Pooti sa ti l impletesti dp ce faci baie si zc ca e creponathappy.

| diablo4life a răspuns:

Pai daca esti fata parul tapat e un succes sigur la baieti...si iti va sta si super misto

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un coc ar fi dragut. Dar ai putea incerca si doua cozi in fata, lasa o suvita si apoi prinde-o cu ajutorul acului de par.

cu placere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa te tunzi doar la varfuri, nu foarte mult adica schimbi un picut forma ca sai dai viata si te poti coafa in multe feluri de exemplu sa il tapezi si iti prinzi doua cocuri ca in animeuri +codite impletite pe care le prinzi si pe ele in cocuri.

| corina_4591 a răspuns:

Daca vrei sa testezi cum ti-ar sta cu alte coafuri dar fara sa te tunzi intra pe http://www.taaz.com/ si iti incarci poza ta si vezi ce coafuri iti prinde bine.

| olimpiaherra a răspuns:

Fa-ti cocuri, impletesteti parul, nu-l face cu placa sau dratul deoarece il arzi si e pacat... daca nu ai timp pentru ceva mai sofistica prindeti parul sus intr-o coada ca sa se vada prinzatoarea deasupra capului, dar nici prea prea...