| ZeroZahar a întrebat:

M-am iritat cu o banda de ceara cand am vrut sa-mi epilez mustata, iar acum a ramas o pata destul de evidenta. '
Cum scap de ea?
Funditaa, multumesc

5 răspunsuri:
| HiperSebi a răspuns:

Pai prima data dai cu un dezinfectant (sa nu se faca mai rau), iar pe urma o maschezi (fond de ten sau altele) sau o lasi, v-a disparea de la sine big grin

| Oanarry a răspuns:

Mie mi se intampla mereu. Ii dau cu un pic de ulei de bucatarile cu ajutorul unei dischete demachiante, sau un pic de vata, si trece repede. Dar cand ai luat benzile de ceara, nu ai primit si un pliculet cu niste servetele mici uleioase? daca nu le mai ai pe alea fa cum ti-am zis happy

| spi a răspuns:

Si mie mi se mai intampla sa imi ramana o pata rosie sau cateva bubitze ca sa spun asa.laughing ai tras prea tare de banda iar pielea ta este mai sensibila.eu doar imi dau cu o oarecare crema si imi trece cu timpul.in cateva zile va disparea.nu incerca sa maschezi cu fond de ten sa nu se infectezewinking totusi daca te deranjeaza si nu poti sa stai asa cu ea pune un leocoplast chiar nu va rade nimeni de tinewinking dar vad ca a raspuns cineva sa folosesti servetelele acelea uleioase sau ulei.asta e daca iti ramane lipiciul de pe banda si vrei sa il indepartezi.dar vad ca tu ai zis ca te-ai iritat nu ca ti-a ramas lipiciul.bafta.pupici

| Wolfszeitt a răspuns:

Dă-te în zona iritată cu o cremă, orice cremă, numai mentolată să nu fie (ustură grav).

| CreatssaBaiiInteligentule a răspuns:

Ia o discheta de vata,imbib-o in ulei,orice fel de ulei, da cu discheta pe partea iritata, apoi incearca sa maschezi cu fond de ten, cu o pudra, cu ceva.

Sper ca te-am ajutat kiss*