| Dia a întrebat:

M-am saturat, ma bronzez foarte greu pe picioare. Pe umeri, piept, maini sunt bronzata tare... Dar picioarele aproape deloc. M-am dat cu ulei de masline..si-a facut efectul, dar nu pe picioarelaughing). Ce sa fac? big grin Fundaa mare :*

3 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Buna! Iti recomand uleiurile, cremele si sprayurile din gama Nivea Sun http://www.webfarm.ro/cosmetice-femei/nivea-1/nivea-sun.html si eventual poti merge la strand undeva, insa sa te acoperi cu o bluza sau ceva pe umeri, ca sa nu te arzi cat incerci sa-ti bronzezi picioarele. Eu am fost 3-4ore intr-un parc, am stat intinsa pe iarba cu capul la umbra, iar picioarele la soare, ma bagam cu picioarele in lacul de langa (Era si un lac in apropiere), apoi mai stateam 20-30 min cu picioarele la soare, ma balaceam iar, ma intorceam pe partea cealalta, si m-am inrosit putin, iar dupa 3-4 zile a inceput sa se inegreasca. Cam asta ar trebui sa faci si tu, insa iti recomand cel mai bine sa mergi la strand. Pa pa!

| crissa20 a răspuns:

Incearca sa folosesti lotiune dupa plaja imediat dupa ce vii de la plaja:*, iar la cateva ore aplica lotiune autobronzanta:* eu folosesc de la Dovebig grin

| lipsadeocupatie a răspuns:

Ai incercat cu ulei bronzant?