Da. eu am picioarele de la genunchi in jos, strambe. mi s-a mai zis. dar incerc sa nu pun la suflet. ma deranjeaza si pe mine. mi-ar placea sa am picioare drepte si frumoase, dar asta e, nu se poate
eu incerc sa ma impac cu idee ca am picioare strambe si sa capat incredere in mine.
Daca ei te barfesc pe la spate inseamna ca nu iti sunt prieteni. Daca nu iti sunt prieteni, nu merita sa faci nimic pentru ei.
In concuzie, nu faci nimic, iti vezi de viata. Orice femeie are picioare de femeie (si se disting fata de cele ale unui baiat), daca niste distrusii care s'au trezit pe jos azi dimineata au vazut altceva e fix problema lor, pe tine nu trebuie sa te preocupe asta.
Pai, ce pot spune, la mine picioarele un pic sunt strimbe si putin plinute(nu tare)
Inainte imi era rusinea, si chiar vara umblam in pantaloni, insa vara asta am inceput sa port fuste si chiar unii mi-au zis ca imi sta mai bine si multi ziceau ca ma slabit
Daca zici ca ai picioarele strimbe si ai o virsta nu prea inaintata, ai putea incerca sa te duci la ortoped (dar privat). TEar putea ajuta! Tiar oferi niste cursuri de masaj, exercitii, relaxare si multe altele.Eu am vazut copii cu talpa care s-a nascut strimba, peo parte de la astere si se ducea la ortoped iarpeste citiva ani a indreptato(cei drept cind facea cursurile il durea enorm de tare, dar ce sa-i faci, sanatatea e mai presus de tot)!
Darling... Astea sunt rautati. Asemenea defecte nici nu ar trebui luate in considerare. O vestimentatie potrivita rezolva totul.
Stii ce este cel mai important in astfel de situatii? Sa te imbraci corespunzator, ca sa maschezi acest defect!
Nu ti se potrivesc fustele scurte si nici pantalonii pana. Trebuie sa porti mereu ceva evazat, bluze cu imprimeuri vesele, care sa distraga atentia de la picioare. Incearca sa porti si fuste, pana la genunchi, cu tocuri inalte si groase -> vor reduce efectul de picioare strambe, prin subtierea gleznei si alungirea piciorului!
Mult succes! Si incredere in tine, nimeni nu este ca tine!
Eu, dar eu sunt baiat
Stai calmaaaaa Nu ai picioare de barbat.Esti femeie/fata (nu stiut cati ani ai)
Tu ai vazut ce picioare strambe are miley cyrus?
Nu esti prima care are probleme cu picioarele... da cei care iti zic asta tiau prins punctul slab si acu profita. aratale ca nu-ti pasa si o sa vz ca o sa inceteze